Konya selçuk üniversitesi öğrenci mezunları forum Ana Sayfa

Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Serbest Paylaşım Alanı > Sözler ve Şiirler
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

güzel bir söz...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - güzel bir söz...
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

misafirfato
Selçuk üniversitesi - misafirfato
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 772
Uyarı:0/10
Memleket: KONYA
Kan Grubu: AB RH +
Takım: GALATASARAY
  Alıntı misafirfato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: güzel bir söz...
    Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 17:30

Yokluğunla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım.Aklımda olduğun kadar yanımda olsaydın sensiz canım hiç kalmazdım

Teşekkür Edenler:
İNSANLARI KİTAPLAR GİBİ DÜŞÜNÜN KAPAKLARINA ALDANMAYIN OKUMAYA BASLAYINCA DEGERİNİ ANLARSINIZ...
Yukarı Dön

rose_tuba
Selçuk üniversitesi - rose_tuba
Bölüm Görevlisi
Bölüm Görevlisi
Belki bir gün...
Gönderilenler: 5613
Uyarı:0/10
Bölüm: Grafik Tasarım
Memleket: hüzün bahçesi
Takım: ...:::GaLaTaSaRaY:::...
  Alıntı rose_tuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 17:31
http://www.forumselcuk.com/forum_posts.asp?TID=32255&get=last#684660

bu tarz sözler bu konu altında paylaşılıyor güzel bir söz...
SelcukSelcuk
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimizgulbyazBugün * 01:01149296Selçuk üniversitesi mezun
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın su anda yanında olmasını ıstedığin kısıgulbyazBugün * 01:001936185Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 2009'da ÖSS'ye girecekler çok şanslıgulbyazBugün * 00:58553Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Hayat Oyun ve Eğlenceden İbaret DeğildirgulbyazBugün * 00:57111Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Diyarbakır'da ÇATIŞMA: 2 er şehit 4 er yaralıgulbyazBugün * 00:5620Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bakara suresi yalnızca 286 ayettir!..Bozkır BeyiDün * 23:47212Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümnalankutunDün * 23:1742359Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 'o' bunu okuyor ne söylemek istersiniz??nalankutunDün * 23:143008375Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ÜSTTEKİ ÜYENİN AVATARINI KONUSTUR:)rainDün * 22:481118201Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Forumda En Çok Kimi Merak Ediyosunuzkardelen_ayşeDün * 22:3286453Oyunlar ve Forum oyunları
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 1,000 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru