![]() |

|
|
1 dilim pastaya 2 bin 900 YTL verdi!!!! |
Yanıt Yaz
Yazdır - 1 dilim pastaya 2 bin 900 YTL verdi!!!!
|
| Yazar | |
![]()
Gönderilenler: 5232 Puan : 5897 Uyarı:0/10 Bölüm: matematik |
Alıntı Cevapla
Konu: 1 dilim pastaya 2 bin 900 YTL verdi!!!!Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 14:47 |
|
Gloucestershire'da yapılan müzayedenin organizatörü, ismi açıklanmayan bir koleksiyoncu tarafından satın alınan bademli pastanın, 1981'deki düğün sırasında kraliyet personeline dağıtılan 22 ayrı pastadan birine ait büyükçe bir dilim olduğunu belirtti. Söz konusu pasta diliminin, Ana Kraliçenin yardımcılarından Moyra Smith tarafından bugüne dek streç film içinde özenle muhafaza edildiği, ölümünden sonra eşinin, "özel bir ilgisi olmadığı için" hayır amacıyla müzayedeye koymaya karar verdiği ifade edildi. Müzayedede, Charles ve Diana'nın düğünlerinde konuklara dağıtılan başka hediyeler ile Prens William'ın doğumu için 1982'de özel olarak üretilen ve şimdiye dek açılmamış bir şişe bira da satışa sunuldu. Teşekkür Edenler:kakalak, by_masum, |
|
|
|
![]() |
|
Gönderilenler: 3361 Puan : 465 Uyarı:0/10 Memleket: kocaeli kartepe Kan Grubu: A Rh + Takım: GALATASARAY |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 14:49 |
|
para var saflık var gardaşım ... |
|
|
BiLmem ki nasiL anLatsam
NasiL nasıL size derdimi Bir dert ki yürekLer a c ı s ı Bir dert ki düşman başına GönüL yarası desem DeqiL.. Ekmek parası desem deqiL Bir dert ki Anlatılır şey deqiL |
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 98 Puan : 10 Uyarı:0/10 Bölüm: matematik Memleket: adana Kan Grubu: B Rh+ Takım: fener bahçe |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 14:51 |
|
yaaaaaaaaa parası olan yer dicem ama ben o paraya bakıp aynı tadın 10 katını alabilirdim yani:)
|
|
|
sormayın nereye...
cennetemi bilmiyorum... yalanlarınızın ve bombalarınızın ulaşamadığı biryer var... var ve ben oraya gidiyorum... öyle yalnız,öyle bi başıma, öyle ALLAH'la |
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 951 Puan : 408 Uyarı:0/10 Memleket: KONYA Kan Grubu: AB RH + Takım: GALATASARAY |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 15:32 |
|
yaff para cabe fazla geliosa bana verebilirsünüz yanüüü:)))
|
|
|
İNSANLARI KİTAPLAR GİBİ DÜŞÜNÜN KAPAKLARINA ALDANMAYIN OKUMAYA BASLAYINCA DEGERİNİ ANLARSINIZ...
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 1303 Puan : 367 Uyarı:0/10 Bölüm: İşletme Yüksek Lisans Memleket: Konya Kan Grubu: A rh + |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 19:18 |
|
tamam tarihi eser merakı olabilir insanda da bu aptallık bence.. pastanın her tarafı tarihi eser olsa ne yazar..
|
|
|
Unutmaya beş kala gözlerini
Ve sana dair ne varsa bitmeye yakın İşte bugün ben herşeyimi sende bıraktım Sırf aşkımı aldım elinden Onuda kaybettim hükümsüzdür |
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 5474 Puan : 967 Uyarı:2/10 Bölüm: Makine - Resim - Konstrüksiyon Memleket: Konya Kan Grubu: A + Takım: Tuning, GFB |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 19:33 |
|
yemişmidir ki
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 2356 Puan : 944 Uyarı:1/10 Memleket: Konya |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 19:37 |
|
zevk sahibi bi koleksyoncuymuş. |
|
|
Ne Şekil İçin Verenle..Nede..Veren için Şekilden Şekile Giren İle İşim olmaz
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Gönderilenler: 123 Puan : 0 Uyarı:0/10 Kan Grubu: A + |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 20:10 |
|
valla zenginin malı burda bizim çenemizi yoruyo işte.adam parasını sawuruyo bizede bu konulara yorum yapmak düşüyo.saçmalık tabi yaptığı ama ona göre bu kadarcık paranın hiçbi değeri yoktur tabi..
|
|
|
''Kimsesiz hiç kimse yok her kimsenin var kimsesi
Kimsesiz kaldım yetiş ey Kimsesizler Kimsesi'' |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | Vito Corleone | Bugün * 12:27 | 588 | 131 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | merihan | Bugün * 12:27 | 679 | 199 | Serbest Kürsü |
Grafikerin Canı Sıkılırsa.... | merihan | Bugün * 12:26 | 48 | 6 | Resim. |
Dünya'dan Tarihi Polis Kelepçeleri | Vito Corleone | Bugün * 12:25 | 40 | 7 | Resim. |
ANLAMLI TABLO!!! | merihan | Bugün * 12:25 | 43 | 3 | Resim. |
ConVeRSe PaTiKLeR (: | merihan | Bugün * 12:22 | 51 | 5 | Resim. |
Sohbet Odası | atess | Bugün * 12:21 | 998 | 243 | Serbest Kürsü |
Begendiginiz Parçadan Küçük Bir Bölüm | Vito Corleone | Bugün * 12:21 | 821 | 113 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Gerçek Aşkı Arayanlar Buraya!!! | Asude | Bugün * 12:19 | 14 | 2 | Dini içerik bölümü |
Aşkın yaşı varmı? | akrebin gözleri | Bugün * 12:18 | 742 | 65 | Anketler |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |