![]() |

|
|
Sana Emanetim Rabbim.... |
Yanıt Yaz
Yazdır - Sana Emanetim Rabbim....
|
| Yazar | |
![]()
Gönderilenler: 5232 Puan : 5897 Uyarı:0/10 Bölüm: matematik |
Alıntı Cevapla
Konu: Sana Emanetim Rabbim....Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 14:42 |
![]() "Şu yeryüzünde üzerime verilen halifelikle yürüdüm yollarda, ağır olsa da verilen ulvi makama layık olabilmek adına idi yürüyüşlerim. Acze dayalı halim. Fakre dayalı arz-ı hacetim. Rabbim ben sana emanetim." (...) Her yeni gün beraberinde beklenmedik bir haber getiriyor : kimisini umutla kucaklıyorum, kimisindense sebebi meçhul bir korkuşla korkuyorum. Korkuyorum kı;bilmiyorum günün getirdiği sen misin yoksa bir daha duyulmamak üzere kesilecek mi sesin? Yoksa anlık bır kararla adım attığım bu korkuların girdabında can mı verecek hayalin ? Ey kalpleri korkulardan emın kılan Rabbım! İman ettim ki kalbimin hakiki sahibi sensin. Kalbıme giren mültecı sevdalarsa eseridir kudretinin. Yine iman ettım ki kudretıne isyan etmeyen sevdalarımı koruyacak olanda sensin... Sevdalarım, dualarım ve ben sana emanetim... (ALINTI) Teşekkür Edenler:fberhan, backstage, |
|
|
|
![]() |
|
![]()
yanlızlık bende saklı... Gönderilenler: 2150 Puan : 151 Uyarı:1/10 Bölüm: fizik Kan Grubu: 0 Rh+ Takım: Fenerbahçee SK |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 14:45 |
|
güzelmiş teşekkürler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Bu Gün Doğum Günü Olan Üyeler | seni sen yapan | Bugün * 10:53 | 2203 | 209 | Serbest Kürsü |
Üstteki Üyeden Farkın Ne?? | seni sen yapan | Bugün * 10:44 | 14 | 3 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Üniversiteye ilk başladığınız gün | +urker | Bugün * 10:31 | 10829 | 446 | Selçuk Ünv |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | +urker | Bugün * 10:29 | 666 | 196 | Serbest Kürsü |
Konya ve Çift Başlı Kartal | seni sen yapan | Bugün * 10:25 | 33 | 4 | Türk Dünyası |
Bilmem fark ettiniz mi | seni sen yapan | Bugün * 10:19 | 8 | 1 | Resim. |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | seni sen yapan | Bugün * 10:09 | 508 | 116 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Cümleden Sonra Çünkünün Devamını Getir | seni sen yapan | Bugün * 10:09 | 889 | 200 | Oyunlar ve Forum oyunları |
size gore en sacma sarkı ?? | seni sen yapan | Bugün * 09:49 | 445 | 47 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
En son izlediğiniz Sinema filmi hangisi? | gitartist | Bugün * 09:46 | 4945 | 570 | Dizi - Sinema |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |