![]() |

|
|
KİLO VERMEDE 50 YÖNTEM |
Yanıt Yaz
Yazdır - KİLO VERMEDE 50 YÖNTEM
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
![]()
Gönderilenler: 951 Puan : 408 Uyarı:0/10 Memleket: KONYA Kan Grubu: AB RH + Takım: GALATASARAY |
Alıntı Cevapla
Konu: KİLO VERMEDE 50 YÖNTEMGönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 13:50 |
|
Restoranların cazibesine kapılmayın. Hatta menüyü açmayın bile. Neyi sipariş edip etmemeniz gerektiğini nasılsa çok iyi biliyorsunuz. İşte size 3-4 kilo vermenin 50 değişik yolu.
Beğendiğiniz birini deneyin. Eğer biri işe yaramazsa, bir diğerine geçin. İpuçlarından birini bir ay boyunca düzenli olarak uygulan bakalım, kaç kilo vereceksiniz?
1- Tamamen unutun Teşekkür Edenler:fberhan, kakalak, bektasmumi, |
|
|
İNSANLARI KİTAPLAR GİBİ DÜŞÜNÜN KAPAKLARINA ALDANMAYIN OKUMAYA BASLAYINCA DEGERİNİ ANLARSINIZ...
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 541 Puan : 62 Uyarı:1/10 Bölüm: gıda mühendisliği Memleket: gebze / Kocaeli |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 14:01 |
|
13- Vücudunuzu lifle doldurun yanılmıyosam, lifli besinleri çokça tüketmek doğru bişey değil diye biliyodum.. |
|
|
Mevlana beni görseydi 'Sen gelme' derdi !!
|
|
![]() |
|
![]()
yanlızlık bende saklı... Gönderilenler: 2150 Puan : 151 Uyarı:1/10 Bölüm: fizik Kan Grubu: 0 Rh+ Takım: Fenerbahçee SK |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 14:01 |
|
teşekkürler
ama benim bunların tam tersini yapmam lazım kilo almak istiyorum
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 951 Puan : 408 Uyarı:0/10 Memleket: KONYA Kan Grubu: AB RH + Takım: GALATASARAY |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 15:51 |
|
kimi kilo alıcam diye urasır kimide vericem diye insan kendinde olan seyleri neden hiç begenmezle acaba kiminin sacı düz olur kıvırcık olsun ister kiminin kıvırcık olsun düz olsun ister bu işler böle ya insanın hem kendinde olmayanı ister
|
|
|
İNSANLARI KİTAPLAR GİBİ DÜŞÜNÜN KAPAKLARINA ALDANMAYIN OKUMAYA BASLAYINCA DEGERİNİ ANLARSINIZ...
|
|
![]() |
|
![]()
yanlızlık bende saklı... Gönderilenler: 2150 Puan : 151 Uyarı:1/10 Bölüm: fizik Kan Grubu: 0 Rh+ Takım: Fenerbahçee SK |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 16:00 |
|
mevzu insanın kendinde olmayanı istemesi değil insanın normal olanı istemesi Düzenleyen fberhan - 28/Ağustos/2008 Saat 16:00 |
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 2817 Puan : 475 Uyarı:2/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 16:06 |
|
katılıyrm erhan,,
fazlasıda azıda rahatsız edici,,,
|
|
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 98 Puan : 10 Uyarı:0/10 Bölüm: matematik Memleket: adana Kan Grubu: B Rh+ Takım: fener bahçe |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 16:11 |
sana aynen katılıyorum arkadaşım arkadaşımın birinin saçları süper kıvırcık benimkiler de düz ama şansımız olsa bi saniye beklemeden değişiverirdik saçlarımızı
|
|
|
sormayın nereye...
cennetemi bilmiyorum... yalanlarınızın ve bombalarınızın ulaşamadığı biryer var... var ve ben oraya gidiyorum... öyle yalnız,öyle bi başıma, öyle ALLAH'la |
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 1303 Puan : 367 Uyarı:0/10 Bölüm: İşletme Yüksek Lisans Memleket: Konya Kan Grubu: A rh + |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 16:17 |
|
allaha şükür hiç kilo verme gibi bir derdim olmadı..
bilgiler için tşkler..
|
|
|
Unutmaya beş kala gözlerini
Ve sana dair ne varsa bitmeye yakın İşte bugün ben herşeyimi sende bıraktım Sırf aşkımı aldım elinden Onuda kaybettim hükümsüzdür |
|
![]() |
|
![]()
cerrahi&ChArMiNg_BoY Gönderilenler: 1068 Puan : 593 Uyarı:0/10 Bölüm: hemşirelik Memleket: Zonguldak Kan Grubu: ARh+ Takım: fanatik GS |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 18:07 |
|
zayıflamak isteyenlerin tek yapacağı şey irade ve sağlıklı, dengeli beslenmek...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gönderilenler: 926 Puan : 3 Uyarı:0/10 Bölüm: 10 parçaya bölündü,mezun oldu..ama hala lisanüstü öğrencisi Memleket: Konya Takım: tabii ki GS |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03/Eylül/2008 Saat 17:45 |
|
kilo almak için 50 yöntem varsa onu alayım ben
ölücem bu gidişle :((
|
|
|
ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen
nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
OSMAN GAZİ 1281 - 1326 | Ruzgar_Gulu | Bugün * 11:34 | 2 | 0 | Türk Dünyası |
Üniversiteye ilk başladığınız gün | Vito Corleone | Bugün * 11:33 | 10838 | 448 | Selçuk Ünv |
Sohbet Odası | +urker | Bugün * 11:33 | 848 | 208 | Serbest Kürsü |
Üstteki Üyeden Farkın Ne?? | Vito Corleone | Bugün * 11:33 | 25 | 7 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Bilmem fark ettiniz mi | ysmn | Bugün * 11:25 | 18 | 3 | Resim. |
Beğendiğiniz Video Klipler | Ruzgar_Gulu | Bugün * 11:23 | 1678 | 157 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Smileyleri kullanarak Bir Gününü Anlat!!! | +urker | Bugün * 11:15 | 4542 | 592 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Bu Gün Doğum Günü Olan Üyeler | seni sen yapan | Bugün * 10:53 | 2205 | 209 | Serbest Kürsü |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | +urker | Bugün * 10:29 | 666 | 196 | Serbest Kürsü |
Konya ve Çift Başlı Kartal | seni sen yapan | Bugün * 10:25 | 36 | 4 | Türk Dünyası |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |