Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Serbest Paylaşım Alanı > Serbest Kürsü
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SU MESAJI:))

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - SU MESAJI:))
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

misafirfato
Selçuk üniversitesi - misafirfato
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 951
Uyarı:0/10
Memleket: KONYA
Kan Grubu: AB RH +
Takım: GALATASARAY
  Alıntı misafirfato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SU MESAJI:))
    Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 13:23

Küresel ısınmadan dolayısu kiriliğinin önlemleri:Su böregi ve sulu köfteyi az tüketelim ,gidenin ardın dan su dökmeyelim ,kızlara ve erkeklere sulanmayalım,suluboya degil kuru boya kullanalım,meyve suyu degil posasını tüketelim kimsenin arsında su sızdırmayalım,çok yürüyüp ayaklalarımıza karasular inmesin,kimseyi bir kasık suda bogmayalım ,havadan sudan konusmayalım,saman altından su yürütmeyelim bunu herkeze yollayalım su verenlerimiz cok olsun

nasıl ama SU MESAJI:))SU MESAJI:))SU MESAJI:))SU MESAJI:))

Teşekkür Edenler:
İNSANLARI KİTAPLAR GİBİ DÜŞÜNÜN KAPAKLARINA ALDANMAYIN OKUMAYA BASLAYINCA DEGERİNİ ANLARSINIZ...
Yukarı Dön

merihan
Selçuk üniversitesi - merihan
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 3358
Memleket: kocaeli kartepe
Kan Grubu: A Rh +
  Alıntı merihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 13:24
iyiymiş...
BiLmem ki nasiL anLatsam
NasiL nasıL size derdimi
Bir dert ki yürekLer a c ı s ı
Bir dert ki düşman başına
GönüL yarası desem
DeqiL..
Ekmek parası desem deqiL
Bir dert ki
Anlatılır şey deqiL
Yukarı Dön

seyyahburka
Selçuk üniversitesi - seyyahburka
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Gönderilenler: 1703
Uyarı:2/10
Memleket: gayya
Kan Grubu: 0
Takım: beşiktaş
  Alıntı seyyahburka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 13:27
aferin güzel :)
martıya benzetme kendini..
Yukarı Dön

misafirfato
Selçuk üniversitesi - misafirfato
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 951
Memleket: KONYA
Kan Grubu: AB RH +
  Alıntı misafirfato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 13:32
tabi güzel :))
İNSANLARI KİTAPLAR GİBİ DÜŞÜNÜN KAPAKLARINA ALDANMAYIN OKUMAYA BASLAYINCA DEGERİNİ ANLARSINIZ...
Yukarı Dön

işte öyle biri
Selçuk üniversitesi - işte öyle biri
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 873
Bölüm:
  Alıntı işte öyle biri Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 20:01
mesajı dolaşıyordu geçen sene...
Selam saygı hepinize
Gelmez yola gidiyorum
Ne şehire ne de köye
Gelmez yola gidiyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ???akrebin gözleriBugün * 12:23675198Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:PfıştıkBugün * 12:22575129Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ConVeRSe PaTiKLeR (:merihanBugün * 12:22485Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet OdasıatessBugün * 12:21997243Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümVito CorleoneBugün * 12:21820113Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Dünya'dan Tarihi Polis KelepçelerimerihanBugün * 12:21325Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Gerçek Aşkı Arayanlar Buraya!!!AsudeBugün * 12:19142Dini içerik bölümü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Aşkın yaşı varmı?akrebin gözleriBugün * 12:1874265Anketler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Enstrüman Şeklinde HayvancıklarmerihanBugün * 12:18586Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bunun adı tembellikRuzgar_GuluBugün * 12:1540Hikayeler ve fıkralar
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru