Konya selçuk üniversitesi öğrenci mezunları forum Ana Sayfa

Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Serbest Paylaşım Alanı > Dini içerik bölümü
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!!!!!
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

gulbyaz
Selçuk üniversitesi - gulbyaz
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 4969
Uyarı:0/10
  Alıntı gulbyaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!!!!!
    Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 22:15

İmanım, dur, gitme. Beni bırakma!!!!!

İmanım, dur, gitme. Beni bırakma! Beni bu yaban ellerde yalnız koyma.

Daha tanışalı çok olmadı, ben kendimi sende buldum, ben CAN’ımı seninle sevdim.
Böyle apansız çekip gitme.

Dünya sensiz çekilmez bir yer. Hayat zor, hayat boş. Hayat denince akla zevk, sefa, eğlence gelir olmuş. Örfler adetler unutulmuş. Saygı desen kaybolmuş.

Evler zindan. Kurtar beni bu zindandan. Yollar karanlık, bir yol bulsam da yolunda olsam. Yollara düşsem de katıksız kalsam. Aç kalsam, susuz kalsam. Ama sensiz kalmasam.

Sen beni bırakmasan? Hep yanımda olsan. Yalnız kaldığım gecelerde arkadaş, dertli olduğum anlarda dost, çaresiz kaldığım günlerimde umut, aşksız kaldığım zamanlarda yâr…

Bu yürek hep kanar, kanar da saran olmaz. Sen gidersen bu kan durmaz. Yürek acır, yürek yaralı. Ruhum acır, ruhum karalı. Karanlıklara esir etme beni.

Sana susuzum ben, açım sana. Beni yalnız bırakma bilmediğim bu diyarlarda. Dayanağım sen ol bu uçurumlarda.

Sen yoksan hiç bir yere gidemem.
Sen yoksan önümü göremem.
Sen yoksan kalbimi dinleyemem.
Sen yoksan ruhumu hissedemem.
Sen yoksan, sen yoksan, ben de yokum.
Ben kendimi sende buldum
Güneşim olur musun?

İman ateşinizin hep yanması, ömrünüz boyunca sönmemesi duasıyla..

(alıntı)

Teşekkür Edenler:esra33, inoktaanokta, backstage, gülyabani18, nihal_26, fberhan, by_masum,
Selcuk
Yukarı Dön

by_masum
Selçuk üniversitesi - by_masum
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 2210
Uyarı:1/10
Memleket: Konya
  Alıntı by_masum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 22:19
İman ateşinizin hep yanması, ömrünüz boyunca sönmemesi duasıyla..
amin
teşk.
Ne Şekil İçin Verenle..Nede..Veren için Şekilden Şekile Giren İle İşim olmaz
Yukarı Dön

backstage
Selçuk üniversitesi - backstage
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 798
Memleket: Konya
  Alıntı backstage Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 12:15
harika  yazıydı teşekkürler
Selcuk
Yukarı Dön

çerez
Selçuk üniversitesi - çerez
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 3045
Bölüm: ameleynen karışık talebe
Memleket: Sivas
Kan Grubu: b+
Takım: bjk
  Alıntı çerez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 12:19
güzel yazı..teşekkürler..
Selcuk SelcukSelcuk
Yukarı Dön

gülyabani18
Selçuk üniversitesi - gülyabani18
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 2677
Uyarı:2/10
  Alıntı gülyabani18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 15:29
Sen beni bırakmasan? Hep yanımda olsan. Yalnız kaldığım gecelerde arkadaş, dertli olduğum anlarda dost, çaresiz kaldığım günlerimde umut, aşksız kaldığım zamanlarda yâr…
inş. öyle olur,,,

Düzenleyen gülyabani18 - 28/Ağustos/2008 Saat 15:30
        Selcuk
Selcuk
Yukarı Dön

tarih1071
Selçuk üniversitesi - tarih1071
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi
Gönderilenler: 327
Uyarı:9/10
  Alıntı tarih1071 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 16:08
AMİN.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimizgulbyazBugün * 01:01149296Selçuk üniversitesi mezun
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın su anda yanında olmasını ıstedığin kısıgulbyazBugün * 01:001936185Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 2009'da ÖSS'ye girecekler çok şanslıgulbyazBugün * 00:58563Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Hayat Oyun ve Eğlenceden İbaret DeğildirgulbyazBugün * 00:57111Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Diyarbakır'da ÇATIŞMA: 2 er şehit 4 er yaralıgulbyazBugün * 00:5630Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bakara suresi yalnızca 286 ayettir!..Bozkır BeyiDün * 23:47212Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümnalankutunDün * 23:1742359Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 'o' bunu okuyor ne söylemek istersiniz??nalankutunDün * 23:143008375Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ÜSTTEKİ ÜYENİN AVATARINI KONUSTUR:)rainDün * 22:481118201Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Forumda En Çok Kimi Merak Ediyosunuzkardelen_ayşeDün * 22:3286453Oyunlar ve Forum oyunları
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,140 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru