Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Forum Genel > Önemli Konular
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

TÜM ÜYELERİN DİKKATİNE!!!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - TÜM ÜYELERİN DİKKATİNE!!!!!!
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

bektasmumi
Selçuk üniversitesi - bektasmumi
Yönetici
Yönetici
FORUMUN BEYAZI
Gönderilenler: 5528
Uyarı:0/10
Bölüm: Otomotiv Ögretmenligi (İ.Ö.)
Memleket: Sakarya
Kan Grubu: B RH-
Takım: Beşiktaş
  Alıntı bektasmumi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: TÜM ÜYELERİN DİKKATİNE!!!!!!
    Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 23:44

bu tür durumlarda vede özellikle özel mesaj konusunda rahatsızlık duyan arkadaşlar yöneticilere ulaşsınlar gereken en kısa zamanda yapılacaktır.

Teşekkür Edenler:gülyabani18, selcuklugirl, ay-yıldız, gulbyaz, megadeth_, quaresma17, selin03, nihal_26, sudem, MoRe61, _Bal Böceğim_, mühendisis, duyguu_89, yittim gayri:),
Yukarı Dön

selcuklugirl
Selçuk üniversitesi - selcuklugirl
Bölüm Görevlisi
Bölüm Görevlisi
Gönderilenler: 1639
Uyarı:1/10
Bölüm: gıda mühendisliği
Memleket: NEVŞEHİR
Kan Grubu: B Rh(+)
Takım: GALATASARAYYYY(alternatifi yok)
  Alıntı selcuklugirl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 23:45
aktif kullanıcılarda özel mesajlar cirit atıo valla.. kimsede halinden şikayetçi diil heralde.. gayet güsell chat ortamına çevirdiler forumu...!!!
Selcuk
Yukarı Dön

Bozkır Beyi
Selçuk üniversitesi - Bozkır Beyi
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 1074
Bölüm: Hayat Fakültesi-Ev Reisliği
Memleket: Tuna'dan Çin Seddine Kadar
Kan Grubu: B Rh (-)
Takım: Türk Milli Takımı
  Alıntı Bozkır Beyi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 00:03
---hitap bölüm görevlileri ve yöneticilere karşı hitaplara dikkat edelim
bu bent'in bütün üyeleri kapsaması daha iyi olurdu sanırım.Bir a fırkası eklense daha iyi olur kanaatindeyim.
Selcuk

Yukarı Dön

rose_tuba
Selçuk üniversitesi - rose_tuba
Bölüm Görevlisi
Bölüm Görevlisi
Belki bir gün...
Gönderilenler: 5965
Bölüm: Grafik Tasarım
Memleket: hüzün bahçesi
Takım: ..::GaLaTaSaRaY::..
  Alıntı rose_tuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16/Eylül/2008 Saat 14:28
birde verilen konular tekrar tekrar verilmeye başlandı verirken arama yaparak verilirse iyi olur
SelcukSelcuk
Yukarı Dön

15karakterçokaz
Selçuk üniversitesi - 15karakterçokaz
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 510
Bölüm: Mezun olmak istiyorum
  Alıntı 15karakterçokaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ekim/2008 Saat 13:20
keşke kurallarda türkçeyi güzel kullanmaya dikkat edilmesi istenseydi.yaptırım da olmalı evet.
millet öyle bir türkçe kullanıyor ki forumda "ben bu dili yeni gördüm" diye isyan edesi, insanın kendini dağlara taşlara vurası geliyor...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeden Farkın Ne??atessBugün * 11:454413Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet OdasımerihanBugün * 11:45873216Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ViZYONDAKi FiLMLERmerihanBugün * 11:454350224Dizi - Sinema
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bu Gün Doğum Günü Olan ÜyelermerihanBugün * 11:412209210Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bilmem fark ettiniz mimerihanBugün * 11:40234Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Konya ve Çift Başlı KartalmerihanBugün * 11:37415Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üniversiteye ilk başladığınız günatessBugün * 11:3610843449Selçuk Ünv
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın OSMAN GAZİ 1281 - 1326Ruzgar_GuluBugün * 11:3430Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Beğendiğiniz Video KliplerRuzgar_GuluBugün * 11:231680157Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Smileyleri kullanarak Bir Gününü Anlat!!!+urkerBugün * 11:154542592Oyunlar ve Forum oyunları
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru