![]() |

|
|
ideal öğrenci yurtları konya |
Yanıt Yaz
Yazdır - ideal öğrenci yurtları konya
|
Sayfa 123 4> |
| Yazar | |
Yılmaz YIKILMAZ Gönderilenler: 1429 Puan : 277 Uyarı:0/10 Bölüm: Bilgisayar Sist. Ögrt. Memleket: Elazığ Kan Grubu: AB Rh+ Takım: Fenerbahçe |
Alıntı Cevapla
Konu: ideal öğrenci yurtları konyaGönderim Zamanı: 25/Ağustos/2008 Saat 19:02 |
|
İdeal öğrenci yurtları hakkında bilgiler... [Konuyu kilitllemeyelim lütfen.] Düzenleyen YILMAZ - 27/Ağustos/2008 Saat 17:18 Teşekkür Edenler: |
|
|
Sorun ve önerileriniz için info@forumselcuk.com
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 3 Puan : 0 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 17:55 |
|
yenı kazanan arkadaslara ideal 4 sube tavsıye ederm |
|
![]() |
|
Gönderilenler: 2 Puan : 0 Uyarı:0/10 Memleket: BULGARİSTAN Takım: ****FENERBAHÇE**** |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 18:34 |
|
ideal ne kadar uzaklık da acaba bi bilginiz var mı? ben 2. öğretimim bu yüzden yakın olmasını istiyorum atatürk dediler ama ondada 4 kişilikler kalmış sanırm sizce ne yapmalıyım
|
|
|
...:::: HaYaT BoŞ SeLÇuKLa CoŞ:::....
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 17 Puan : 0 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2008 Saat 15:12 |
|
İdeal öğrenci yurtları , konyadaki en güzel yurt sadece konaklama sunmuyorlar size dönem içerisinde farklı sosyal faaliyetler sunuyorlar.
|
|
![]() |
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2008 Saat 15:14 |
|
İdeal öğrenci yurtların 14 şubesi var konyada , yakın istiyorsan kampüs karşısına şube açıyorlar, diğerleri merkezde onlardanda ulaşımı servisle sağlarsınız. Merkezdeki yurtlardayım 3 senedir servisle ulaşımı sağlıyorum. zorda olmadı hatta çok rahat ama kampüse yakın istersen 16.şubeyi Muhakkak görün derim
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 723 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: türk dili ve edebiyatı Memleket: istanbul Kan Grubu: 0 rh + Takım: fenerbahçe |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2008 Saat 15:16 |
|
benim idealde bu yıl dördüncü yılım ve ben çok memnunum. yeni gelecek olanlara veye yeni bir yer arayanlara tavsiye ederim. ayrıca merkezdeki şublere bile servis ile en fazla yarım saatte ulaşılıyor. ve servisler ders giriş çıkış saatlerine uygun. ikinci öğretim olan arkadaşlarımda sorun yaşamazlar.
|
|
|
TÜRK DEMEK TÜRKÇE DEMEKTİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 21 Puan : 0 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03/Eylül/2008 Saat 23:05 |
|
arkadaşlar ben idealin 14. şubesine yani eğitime en yakın olan şubesine yazıldım ve forumada bugün üye oldum bugün forumda üzülerek gördümki ideal hakkında hiç iyi şeyler söylenmemiş şubeden şubeye değişir diye düşünüyorum yöneticilerden hiçbirisimi iyi değil forumu okuyunca acaip pişman oldum ve korktum 14.şube hakkında bilgisi olanlar ve ideale kötü diyenler neden kötü dediklerini memnun olmadıklarını yazsın lütfen yurda çıkmadan önce orada kalanlara sordum ve iyi şeyler duydum foruma gelince ödüm atladı
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakült Gönderilenler: 2 Puan : 0 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04/Eylül/2008 Saat 01:58 |
|
ya bu yurt yazma falan dıolar yok alaaddın yurdunu yazıcam yok ataturk u yazıcam.ya ben hc ole bsy yapmadım ama yurt beklıom .bu yurt yazma olayını acıklayabılırmısınız
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 21 Puan : 0 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04/Eylül/2008 Saat 17:42 |
arkadaşlar yardım lütfennnn
|
|
![]() |
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2008 Saat 14:49 |
|
hoşgeldin aramıza , ideal 4.şubede kalıyorum , çoğu şubedede arkadaşım var biz hiç sorun yaşmadık , doğru tercih yapmışın için rahat olsun , |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Deniz Kenarındaki Esrarengiz Taşlar | merihan | Bugün * 12:54 | 15 | 3 | Resim. |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | akrebin gözleri | Bugün * 12:54 | 605 | 133 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Gerçek Aşkı Arayanlar Buraya!!! | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:53 | 16 | 3 | Dini içerik bölümü |
Yeni çılgınlık kan falı: 0 cesur A sinirli | fatom | Bugün * 12:52 | 5 | 1 | Sağlık - Güzellik |
Begendiginiz Parçadan Küçük Bir Bölüm | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:52 | 828 | 115 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Enstrüman Şeklinde Hayvancıklar | fatom | Bugün * 12:46 | 60 | 7 | Resim. |
Grafikerin Canı Sıkılırsa.... | fıştık | Bugün * 12:42 | 55 | 7 | Resim. |
DTP mitinginde bayrak açma mazereti | fıştık | Bugün * 12:40 | 6 | 1 | Haberler |
ALES ve ek yerleştirme açıklandı | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:39 | 4 | 0 | Haberler |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | fıştık | Bugün * 12:38 | 688 | 201 | Serbest Kürsü |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |