Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Selçuk Üniversitesi > Selçuk üniversitesi öğrenci yurtları
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ideal öğrenci yurtları konya

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - ideal öğrenci yurtları konya Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

YILMAZ
Selçuk üniversitesi - YILMAZ
Site Kurucusu
Site Kurucusu
Yılmaz YIKILMAZ
Gönderilenler: 1429
Uyarı:0/10
Bölüm: Bilgisayar Sist. Ögrt.
Memleket: Elazığ
Kan Grubu: AB Rh+
Takım: Fenerbahçe
  Alıntı YILMAZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ideal öğrenci yurtları konya
    Gönderim Zamanı: 25/Ağustos/2008 Saat 19:02

İdeal öğrenci yurtları hakkında bilgiler...
[Konuyu kilitllemeyelim lütfen.]

Düzenleyen YILMAZ - 27/Ağustos/2008 Saat 17:18

Teşekkür Edenler:
Sorun ve önerileriniz için info@forumselcuk.com
Yukarı Dön

sudenaz
Selçuk üniversitesi - sudenaz
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 3
  Alıntı sudenaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 17:55

yenı kazanan arkadaslara ideal 4 sube tavsıye ederm

Yukarı Dön

cugu88*B*
Selçuk üniversitesi - cugu88*B*
Yeni Üye
Yeni Üye
Gönderilenler: 2
Memleket: BULGARİSTAN
Takım: ****FENERBAHÇE****
  Alıntı cugu88*B* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 18:34
ideal ne kadar uzaklık da acaba bi bilginiz var mı? ben 2. öğretimim bu yüzden yakın olmasını istiyorum atatürk dediler ama ondada 4 kişilikler kalmış sanırm sizce ne yapmalıyım
...:::: HaYaT BoŞ SeLÇuKLa CoŞ:::....
Yukarı Dön

demet0682
Selçuk üniversitesi - demet0682
Yeni Üye
Yeni Üye
Gönderilenler: 17
  Alıntı demet0682 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2008 Saat 15:12
İdeal öğrenci yurtları , konyadaki en güzel yurt sadece konaklama sunmuyorlar size  dönem içerisinde farklı sosyal faaliyetler sunuyorlar. ideal öğrenci yurtları konya İdealde 4.senem olacak , sorna herkeze öneririm İDEAL gerçekten İDEAL
Yukarı Dön

demet0682
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı demet0682 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2008 Saat 15:14
İdeal öğrenci yurtların 14 şubesi var konyada , yakın istiyorsan kampüs karşısına şube açıyorlar, diğerleri merkezde onlardanda ulaşımı servisle sağlarsınız. Merkezdeki yurtlardayım 3 senedir servisle ulaşımı sağlıyorum. zorda olmadı hatta çok rahat ama kampüse yakın istersen 16.şubeyi Muhakkak  görün derim
Yukarı Dön

zehra
Selçuk üniversitesi - zehra
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi
Gönderilenler: 723
Bölüm: türk dili ve edebiyatı
Memleket: istanbul
Kan Grubu: 0 rh +
Takım: fenerbahçe
  Alıntı zehra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2008 Saat 15:16
benim idealde bu yıl dördüncü yılım ve ben çok memnunum. yeni gelecek olanlara veye yeni bir yer arayanlara tavsiye ederim. ayrıca merkezdeki şublere bile servis ile en fazla yarım saatte ulaşılıyor. ve servisler ders giriş çıkış saatlerine uygun. ikinci öğretim olan arkadaşlarımda sorun yaşamazlar.
TÜRK DEMEK TÜRKÇE DEMEKTİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Selcuk
Yukarı Dön

kbrbjk
Selçuk üniversitesi - kbrbjk
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 21
  Alıntı kbrbjk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03/Eylül/2008 Saat 23:05
arkadaşlar ben idealin 14. şubesine yani eğitime en yakın olan şubesine yazıldım ve forumada bugün üye oldum bugün forumda üzülerek gördümki ideal hakkında hiç iyi şeyler söylenmemiş şubeden şubeye değişir diye düşünüyorum yöneticilerden hiçbirisimi iyi değil forumu okuyunca acaip pişman oldum ve korktum 14.şube hakkında bilgisi olanlar ve ideale kötü diyenler neden kötü dediklerini memnun olmadıklarını yazsın lütfen yurda çıkmadan önce orada kalanlara sordum ve iyi şeyler duydum foruma gelince ödüm atladıideal öğrenci yurtları konya
Yukarı Dön

baris_modus
Selçuk üniversitesi - baris_modus
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakült
Gönderilenler: 2
  Alıntı baris_modus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04/Eylül/2008 Saat 01:58
ya bu yurt yazma falan dıolar yok alaaddın yurdunu yazıcam yok ataturk u yazıcam.ya ben hc ole bsy yapmadım ama yurt beklıom .bu yurt yazma olayını acıklayabılırmısınız ideal öğrenci yurtları konya
Yukarı Dön

kbrbjk
Selçuk üniversitesi - kbrbjk
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 21
  Alıntı kbrbjk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04/Eylül/2008 Saat 17:42
Orjinalini yazan: kbrbjk

arkadaşlar ben idealin 14. şubesine yani eğitime en yakın olan şubesine yazıldım ve forumada bugün üye oldum bugün forumda üzülerek gördümki ideal hakkında hiç iyi şeyler söylenmemiş şubeden şubeye değişir diye düşünüyorum yöneticilerden hiçbirisimi iyi değil forumu okuyunca acaip pişman oldum ve korktum 14.şube hakkında bilgisi olanlar ve ideale kötü diyenler neden kötü dediklerini memnun olmadıklarını yazsın lütfen yurda çıkmadan önce orada kalanlara sordum ve iyi şeyler duydum foruma gelince ödüm atladıideal öğrenci yurtları konya
arkadaşlar yardım lütfennnn
Yukarı Dön

demet0682
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı demet0682 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2008 Saat 14:49

hoşgeldin aramıza , ideal 4.şubede kalıyorum , çoğu şubedede arkadaşım var biz hiç sorun yaşmadık , doğru tercih yapmışın için rahat olsun ,

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Deniz Kenarındaki Esrarengiz TaşlarmerihanBugün * 12:54153Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:Pakrebin gözleriBugün * 12:54605133Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Gerçek Aşkı Arayanlar Buraya!!!Ruzgar_GuluBugün * 12:53163Dini içerik bölümü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Yeni çılgınlık kan falı: 0 cesur A sinirlifatomBugün * 12:5251Sağlık - Güzellik
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümRuzgar_GuluBugün * 12:52828115Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Enstrüman Şeklinde HayvancıklarfatomBugün * 12:46607Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Grafikerin Canı Sıkılırsa....fıştıkBugün * 12:42557Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın DTP mitinginde bayrak açma mazeretifıştıkBugün * 12:4061Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ALES ve ek yerleştirme açıklandıRuzgar_GuluBugün * 12:3940Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ???fıştıkBugün * 12:38688201Serbest Kürsü
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru