![]() |

|
|
Türklere sorulan aptalca sorular.... |
Yanıt Yaz
Yazdır - Türklere sorulan aptalca sorular....
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
![]()
Gönderilenler: 1090 Puan : 2728 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Konu: Türklere sorulan aptalca sorular....Gönderim Zamanı: 21/Ağustos/2008 Saat 01:43 |
|
sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu? -yok ben Türkiyede okuyabilen ilk Türk kızıyım! - evlerinizde elektrik var mı? - hayır, televizyonu mum ışığında izliyoz malesef. - siz orda deveye mi biniyosunuz? - evet Türkiye de herkes deveye biner. deve taksileri falan vardır. deve kullanma ehliyeti almak için de 18 yaşında olmak gerekir. ben 18 yaşına girince babam bana deve alcak. alman: - Türkiye'de itfaiyeci var mı? türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara ormanlara.. paris'te bir isveçli ile geçen diyalog -nerelisin? -Türküm -hayır diilsin -neden diilmişim? -çünkü Türkler sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar -nerden kapıldın bu fikre? -hasan diye bir Türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu -bravo ya... siz kiz cocuklarini gomuyorsunuz deil mi hı hı ben toprakta yetistim kok vermem uzun surdu -nerdensin? -Türkiye - aa bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda degil mi? - yokk ustunde gecen hafta tasindik.. -sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var? -yoo neden -her gelen Türk arabasında maşallah yazıoda -siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyo? - evet.. ne guzel di mi.. - olur mu oyle sey ya.. nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonra bir baskasiyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha - yok uc alana bir bedava veriyolar.. ucuza geliyo.. - ay siz kadinlari satiyo musunuz bi de? - valla mesela sen en az uc inek edersin.. - aa.. sacmalama ya.. oyle sey mi olur.. ne kadar sacmalik, bidi bidi vidi vidi.. - yok vazgectim, en fazla iki inek edersin.. - o niye? - cok konusuyosun.. Teşekkür Edenler:esra33, selcuklugirl, bektasmumi, ultrá20, aylinw988, MEÇHUL ASİ, temsilci, misafirfato, nihal_26, FOREVER, megadeth_, gülyabani18, aylinn, akfylcn, _Bal Böceğim_, ay-yıldız, shadowww, nehirim_18, esraes, işte öyle biri, vural_poyraz, |
|
hayat bir kutu çikolata,şansına ne çıkarsa...
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 1639 Puan : 1315 Uyarı:1/10 Bölüm: gıda mühendisliği Memleket: NEVŞEHİR Kan Grubu: B Rh(+) Takım: GALATASARAYYYY(alternatifi yok) |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Ağustos/2008 Saat 01:45 |
|
maalesef böle insanların mevcudiyeti bizi derinden yaralıo....
|
|
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 5232 Puan : 5897 Uyarı:0/10 Bölüm: matematik |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Ağustos/2008 Saat 01:47 |
aynen
|
|
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakült Gönderilenler: 2570 Puan : 142 Uyarı:1/10 Bölüm: makina mühendisliği Memleket: Denizli Kan Grubu: A rh(+) Takım: Galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Ağustos/2008 Saat 12:43 |
|
ezilme sözkonusu...
|
|
|
ßĔŃ,ŚĔŃĨŃ ßĔŃĨ ŚĔVĔßĨĹМĔ ĨĤŤĨМÁĹĨŃĨ ŚĔVĎĨМ...
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 2313 Puan : 390 Uyarı:0/10 Takım: FENERBAHÇEEEE |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Ağustos/2008 Saat 12:51 |
|
boyle sorular mı soruyolar
|
|
|
Here is a little story that I made up So Let's make believe
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 2046 Puan : 875 Uyarı:0/10 Bölüm: Turizm Rehberliği Memleket: KAYSERi Kan Grubu: KS + Takım: KAYSERİSPOR |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Ağustos/2008 Saat 12:51 |
|
-nerdensin?
-Türkiye - aa bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda degil mi? - yokk ustunde gecen hafta tasindik.. [+1] -siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyo? - evet.. ne guzel di mi.. - olur mu oyle sey ya.. nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonra bir baskasiyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha - yok uc alana bir bedava veriyolar.. ucuza geliyo.. - ay siz kadinlari satiyo musunuz bi de? - valla mesela sen en az uc inek edersin.. - aa.. sacmalama ya.. oyle sey mi olur.. ne kadar sacmalik, bidi bidi vidi vidi.. - yok vazgectim, en fazla iki inek edersin.. - o niye? - cok konusuyosun.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüks Gönderilenler: 72 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: pazarlama Memleket: İstanbul Kan Grubu: A(RH)- Takım: BEŞİKTAŞ |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Ağustos/2008 Saat 12:59 |
|
|
|
|
SeVgİlİ hEr YeRiN oNu HaTıRlAtTıĞı AmA aNlAtAmAdIğI tEk KiŞi OlMaLı!!!
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 330 Puan : 24 Uyarı:9/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Ağustos/2008 Saat 09:29 |
|
ne yaparsın ıste her yonden gelısmıs avrupa
|
|
![]() |
|
Gönderilenler: 126 Puan : 0 Uyarı:0/10 Memleket: Ankara Kan Grubu: Orh+ Takım: BJK |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Ağustos/2008 Saat 14:30 |
|
cehaletten kaynaklanıyo onların bu fikirleri.. ama yabancı film şirketlerinin Türkiye de çektikleri filmlerde malum .. bi arap ülkesi imajı yaratılıyor.
|
|
|
kfkkfkffk
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 541 Puan : 62 Uyarı:1/10 Bölüm: gıda mühendisliği Memleket: gebze / Kocaeli |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24/Ağustos/2008 Saat 14:44 |
|
siz kiz cocuklarini gomuyorsunuz deil mi ??
hı hı ben toprakta yetistim kok vermem uzun surdu.. |
|
|
Mevlana beni görseydi 'Sen gelme' derdi !!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Üstteki Üyeden Farkın Ne?? | merihan | Bugün * 11:41 | 34 | 10 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Bu Gün Doğum Günü Olan Üyeler | merihan | Bugün * 11:41 | 2208 | 210 | Serbest Kürsü |
Sohbet Odası | Vito Corleone | Bugün * 11:40 | 862 | 211 | Serbest Kürsü |
Bilmem fark ettiniz mi | merihan | Bugün * 11:40 | 22 | 4 | Resim. |
Konya ve Çift Başlı Kartal | merihan | Bugün * 11:37 | 39 | 5 | Türk Dünyası |
Üniversiteye ilk başladığınız gün | atess | Bugün * 11:36 | 10843 | 449 | Selçuk Ünv |
OSMAN GAZİ 1281 - 1326 | Ruzgar_Gulu | Bugün * 11:34 | 3 | 0 | Türk Dünyası |
Beğendiğiniz Video Klipler | Ruzgar_Gulu | Bugün * 11:23 | 1678 | 157 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Smileyleri kullanarak Bir Gününü Anlat!!! | +urker | Bugün * 11:15 | 4542 | 592 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | +urker | Bugün * 10:29 | 666 | 196 | Serbest Kürsü |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |