Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Serbest Paylaşım Alanı > Haberler
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Türbanlılar evde çılgın dekolte giyiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - Türbanlılar evde çılgın dekolte giyiyor Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

misafirfato
Selçuk üniversitesi - misafirfato
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 951
Uyarı:0/10
Memleket: KONYA
Kan Grubu: AB RH +
Takım: GALATASARAY
  Alıntı misafirfato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Türbanlılar evde çılgın dekolte giyiyor
    Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 11:48

Türbanlılar evde çılgın dekolte giyiyor

Türbanlılar evde çılgın dekolte giyiyorTürbanlı modacı Rabia Yalçın, 'Dışarda gördüğüm türbanlıları evde tanıyamıyorum!' diyor...
Akşam gazetesinin haberine göre; Geçen eylül ayında ABD’nin New York kentinde bir defileye imza atan türbanlı modacı Rabia Yalçın (41), moda hayatını anlattı.
11 yıldır tasarımcılık yapan Yalçın, “2008’te ‘Portakal Çiçeği’ adıyla kendi mağazamı açacağım. Dünyada zincir oluşturmak istiyorum. Kendimi ‘deli bir sanatçı’ olarak nitelendiriyorum. Tasarımlarımda zarafet ve renk uyumu var. Canlı renkler kullanmama rağmen sade bir görüntü elde ediyorum. Beni ön plana çıkartan kalite ve renkler. İnsan ayrımı da yapmıyorum. Amacım tüm kadınları giydirmek. Başı kapalı da, diğerleri de tasarımlarımdan alıyor. Zaten türbanlı kadının evdeki hali farklı.
Dışarıda gördüğüm türbanlıları, ev ortamında tanıyamıyorum.
Hepsi sırt ve göğüs dekolteli. Zaten iki gardıropları var. Biri ev, diğeri de dışarısı için. Hatta iç dünyalarında çılgın talepleri olabiliyor” dedi. İngiliz Kraliyet Ailesi’ni giydirmeyi isteyen Rabia Yalçın, yurtdışından en çok Ürdün Kraliçesi Rania ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın eşi Esma’yı şık buluyor. First Lady’lerin duruşlarını ve kalıplarını gayet iyi bulan Yalçın, “Gençler... Duruşları sade ve güzel. Son derece kaliteli, renkleri birbirine uyumlu ve dikiş kalitesi yüksek kıyafetler seçiyorlar. Fakat aynı şeyi Hayrünnisa Gül ile Emine Erdoğan için söyleyemem. Daha iyi seçimler olabilir. Emine Erdoğan daha sade giyinmeli. Ama geçen yıllara göre ilerleme var” diye konuştu.

Teşekkür Edenler:AMAR1L1S, parayona_2,
Yukarı Dön

aylinw988
Selçuk üniversitesi - aylinw988
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 2313
Takım: FENERBAHÇEEEE
  Alıntı aylinw988 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 11:50
?????
Here is a little story that I made up So Let's make believe
Yukarı Dön

fıştık
Selçuk üniversitesi - fıştık
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 1547
Bölüm: biyoloji öğrt.
Memleket: konya
Kan Grubu: B rh+
Takım: Beşiktaş
  Alıntı fıştık Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 13:06
iyi de ne var bunda isteyen istediği yerde istediği gibi giyinsin nolacak ki??
Bir kızım olana kadar en güzeli benim :)Selcuk
Yukarı Dön

FOREVER
Selçuk üniversitesi - FOREVER
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 1303
Bölüm: İşletme Yüksek Lisans
Memleket: Konya
Kan Grubu: A rh +
  Alıntı FOREVER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 13:07
evinde istediği gibi giyinir kimse de birşey diyemez, dışarda çılgın şekilde dekolte giyenlere kimsenin birşey demediği gibi..
Unutmaya beş kala gözlerini
Ve sana dair ne varsa bitmeye yakın
İşte bugün ben herşeyimi sende bıraktım
Sırf aşkımı aldım elinden
Onuda kaybettim hükümsüzdür
Yukarı Dön

by_masum
Selçuk üniversitesi - by_masum
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 2356
Uyarı:1/10
Memleket: Konya
  Alıntı by_masum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 13:15
rabia prim yapmak istemiş akşam gazeteside yardım etmiş
haber değeri sıfır
Ne Şekil İçin Verenle..Nede..Veren için Şekilden Şekile Giren İle İşim olmaz
Yukarı Dön

rose_tuba
Selçuk üniversitesi - rose_tuba
Bölüm Görevlisi
Bölüm Görevlisi
Belki bir gün...
Gönderilenler: 5965
Bölüm: Grafik Tasarım
Memleket: hüzün bahçesi
Takım: ..::GaLaTaSaRaY::..
  Alıntı rose_tuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 13:17
Orjinalini yazan: FOREVER

evinde istediği gibi giyinir kimse de birşey diyemez, dışarda çılgın şekilde dekolte giyenlere kimsenin birşey demediği gibi..

aynen sana katılıyorum abi
SelcukSelcuk
Yukarı Dön

luminor
Selçuk üniversitesi - luminor
Yeni Üye
Yeni Üye
Gönderilenler: 16
Uyarı:1/10
  Alıntı luminor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 16:17
nerde o eski samimi türbanlılar şimdi nesilleri çok azaldı sayıyla...
Yukarı Dön

şeboist
Selçuk üniversitesi - şeboist
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi
Gönderilenler: 209
Uyarı:2/10
Bölüm: halkla ilişkiler 2. öğrt
Memleket: SAMSUNN
Takım: ÇILdırINnN:)))
  Alıntı şeboist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 16:22
ewet katılıyorumm ama kimse karışamaz adam ewinde giyinir
yani

IRKÇI DEĞİL TÜRK'ÜM...türklük bedenimiz islamiyet ruhtur.Ruhsuz beden ceset olur...Selcuk
Yukarı Dön

çerez
Selçuk üniversitesi - çerez
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 3045
Bölüm: ameleynen karışık talebe
Memleket: Sivas
Kan Grubu: b+
Takım: bjk
  Alıntı çerez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 16:22
evde bayan istediği gibi giyinebilir...
Selcuk SelcukSelcuk
Yukarı Dön

merihan
Selçuk üniversitesi - merihan
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 3359
Memleket: kocaeli kartepe
Kan Grubu: A Rh +
Takım: GALATASARAY
  Alıntı merihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Ağustos/2008 Saat 16:24
Orjinalini yazan: çerez

evde bayan istediği gibi giyinebilir...
hee dogru dedin valla
BiLmem ki nasiL anLatsam
NasiL nasıL size derdimi
Bir dert ki yürekLer a c ı s ı
Bir dert ki düşman başına
GönüL yarası desem
DeqiL..
Ekmek parası desem deqiL
Bir dert ki
Anlatılır şey deqiL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Dünya'dan Tarihi Polis KelepçeleriVito CorleoneBugün * 12:25377Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ANLAMLI TABLO!!!merihanBugün * 12:25413Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ???akrebin gözleriBugün * 12:23677198Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:PfıştıkBugün * 12:22581129Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ConVeRSe PaTiKLeR (:merihanBugün * 12:22515Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet OdasıatessBugün * 12:21998243Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümVito CorleoneBugün * 12:21821113Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Gerçek Aşkı Arayanlar Buraya!!!AsudeBugün * 12:19142Dini içerik bölümü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Aşkın yaşı varmı?akrebin gözleriBugün * 12:1874265Anketler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Enstrüman Şeklinde HayvancıklarmerihanBugün * 12:18586Resim.
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,262 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru