Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Selçuk Üniversitesi > Yüksek Okullar ve Meslek Yüksek Okulları
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SEYDİŞEHİR MYO

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - SEYDİŞEHİR MYO Sayfa  123 33>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

devran
Selçuk üniversitesi - devran
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi YÜKSEKOKULLAR
Gönderilenler: 90
Uyarı:0/10
Memleket: ANKARA/ÇANKAYA
  Alıntı devran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SEYDİŞEHİR MYO
    Gönderim Zamanı: 15/Ağustos/2008 Saat 19:48

Merhaba arkadaşlar bu yıl kayıt yaptırıyorum seydişehir makineye fakat bölüm hakkında çok az bilgim var birde bölgeyi tanımıyorum sizlerin görüşlerini alabilirmiyimSEYDİŞEHİR MYO

Teşekkür Edenler:togy41, maj, dogan33, beyto, carizmatikçe_42,
Yukarı Dön

maj
Selçuk üniversitesi - maj
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekoku
Gönderilenler: 20
  Alıntı maj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 06:15
  Selam arkadaşlar ,,
       Bu sene Seydişehir MYO Bilgisayar Tek. ve Prog. Bölümünü kazandım. 2008 yılı içinde Biligisayar bölümüne kayıt yaptıracak arkdaşlarla tanışalım.Seydişehir hakkında bilgi almak isterseniz havasından suyundan herşeyinden bahsederim.SEYDİŞEHİR MYO

Düzenleyen maj - 16/Ağustos/2008 Saat 06:36
Yukarı Dön

setgs
Selçuk üniversitesi - setgs
Yeni Üye
Yeni Üye
Gönderilenler: 23
  Alıntı setgs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 18:18
slm alykm bende bu sene ordaym sanrm..bilg ialablrmym seydşhr hakknda :) bilgsyr bölumune ksımetse..puanla gedlk ama :D 2.öğrtm
Yukarı Dön

maj
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı maj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 21:48
bizde ikinci öğretimiz zaten :D akşamları daha zevkli olur boşver 1. öğretim meslek liseleri paso hayat yok :D nerden geleceksin ?
Yukarı Dön

maj
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı maj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17/Ağustos/2008 Saat 03:45
 Seydişehir hakkın da biraz bilgi vereyim.  
     Seydişehir Konya'nın  gelişmiş,temiz ilçesidir.Alanya'ya 1,5 2  saat uzaklıkta bulunuyor.Şehir de havuz bulunmaktadır.Üniversite hastaneye çok yakındır.Şehir merkezinden üni ye dolmuşlar gider.Kuğlu adında güzel, büyük bir piknik alanına bulunmaktadır.Cafe olayları diğer ilçelere göre biraz daha ön plandadır.Üni'nin DGS başarıları vardır.
   Kış yüzünü erken gösterir ve soğuk geçer o yüzden yeni gelecek arkadaşlar valizlerini iyi hazırlasınlar.
Yukarı Dön

devran
Selçuk üniversitesi - devran
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi YÜKSEKOKULLAR
Gönderilenler: 90
Memleket: ANKARA/ÇANKAYA
  Alıntı devran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17/Ağustos/2008 Saat 11:18

Teşekkür ederiz peki yurt ve konaklama imkanı nasıl seydişehirde

Yukarı Dön

setgs
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı setgs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17/Ağustos/2008 Saat 11:57
Orjinalini yazan: maj

bizde ikinci öğretimiz zaten :D akşamları daha zevkli olur boşver 1. öğretim meslek liseleri paso hayat yok :D nerden geleceksin ?

kastamonudan gelcem yani öle yazıo ikamet :D bakalım ztn zevk 2.öğrtmde para iyi bayılcas :D
Yukarı Dön

maj
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı maj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18/Ağustos/2008 Saat 02:54
Orjinalini yazan: devran

Teşekkür ederiz peki yurt ve konaklama imkanı nasıl seydişehirde

Yurt hakkında bilgim yok.Ev kiraları ucuz ama. öğrencilere verilmek için hazırlanmış eşyalı evler bulabilirsin.
Yukarı Dön

maj
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı maj Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18/Ağustos/2008 Saat 02:57
Orjinalini yazan: setgs

Orjinalini yazan: maj

kastamonudan gelcem yani öle yazıo ikamet :D bakalım ztn zevk 2.öğrtmde para iyi bayılcas :D

Aynı sınıfta olacaz senle herhalde :D ilk sene iyi çalış sen 2. senende n.ö parası ödersin. Hem bizide çalıştırırsın böylece sınavlara :D İngilizcen iyidir umarım çünkü burda en çok o dersten kalıyorlar:D
Yukarı Dön

setgs
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı setgs Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18/Ağustos/2008 Saat 12:08
n.ö parası ? :D derece olnca indirm olan şey mı :D yha inglzce almanca var işte :DD yeter mı blmym..hayırlısı...olalm bakalm aynı snfta hayrls..80 kişi tek bi snfta okuyamazmymz yha da güzel olur :) bide şuraya daha fazla uğrayn yha knşma tanşma işlerini halledelm :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 33>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Dünya'dan Tarihi Polis KelepçeleriVito CorleoneBugün * 12:25377Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ANLAMLI TABLO!!!merihanBugün * 12:25403Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ???akrebin gözleriBugün * 12:23677198Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:PfıştıkBugün * 12:22580129Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ConVeRSe PaTiKLeR (:merihanBugün * 12:22515Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet OdasıatessBugün * 12:21997243Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümVito CorleoneBugün * 12:21820113Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Gerçek Aşkı Arayanlar Buraya!!!AsudeBugün * 12:19142Dini içerik bölümü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Aşkın yaşı varmı?akrebin gözleriBugün * 12:1874265Anketler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Enstrüman Şeklinde HayvancıklarmerihanBugün * 12:18586Resim.
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru