Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Selçuk Üniversitesi > Konya,Konya haberleri,Konya resimleri,Konya mevlana
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

BOSNA'ya gitmek artık daha pahalı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - BOSNA'ya gitmek artık daha pahalı Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

YILMAZ
Selçuk üniversitesi - YILMAZ
Site Kurucusu
Site Kurucusu
Yılmaz YIKILMAZ
Gönderilenler: 1429
Uyarı:0/10
Bölüm: Bilgisayar Sist. Ögrt.
Memleket: Elazığ
Kan Grubu: AB Rh+
Takım: Fenerbahçe
  Alıntı YILMAZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BOSNA'ya gitmek artık daha pahalı
    Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 18:43

Bosnahersek Mahallesi'nde domlmuş ücretleri 10 Ykr pahalandı. Bosna Zafer arası 1,400 YTL olar dolmuş ücreti 1,500 YTL'ye çıktı. 80 bin nüfusu olan Bosna sakinleri ve öğrencileri ise bu artışa bir anlam veremedi.

Konya'nın Bosnahersek Mahallesi'nde dolmuş ücretleri, Minisüçüler Odası tarafından hiçbir duyuru yapılmadan artırıldı. Daha önce 1,400 Ykr olan Bosna-Zafer seferleri Pazar gününden itibaren 1,500 Ykr'ye  yükseltildi. Konya'da en pahalı ulaşımın sağlandığı Bosnahersek Mahellesi'ne yapılan bu fiyat artışına mahalle sakinleri ve öğrenciler tarafından bir anlam verilemedi. Minibüscüler Odası'ndan herhangi bir duyuru yapılmadan gerçekleştirilen bu fiyat artışı tepki toplaken, vatandaşlar zamma isyan etti. Vatandaşlar, "En pahalı ulaşım Bosnahersek Mahallesi'nde iken yeni bir zammın ne anlama geldiğini bilmiyoruz. Bu mahllede öğrencilerin ağırlıkta olduğu biliniyor ama şuanda öğrenciler tatilde. Öğrenciler tatildeyken böyle bir artış yapılması manidar. Hiçbir dolmuşta da zamla ilgili duyuru göremedik. Yapılan bu zam, öğrenciler gelmeden hayata geçirilen bir zam stratejisi mi onu da anlamayadık" diye konuştular.

konyahaber

Teşekkür Edenler:tifosi46, cerrahi, misafirfato, nickimikedi7, sudem, machinecan,
Sorun ve önerileriniz için info@forumselcuk.com
Yukarı Dön

zeyno42
Selçuk üniversitesi - zeyno42
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 30
  Alıntı zeyno42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 18:45
ya şurdan şurası için bi ton para yaa pess

istanbulda bu parayla 1 saat yok alınır ya :S
Yukarı Dön

SinneR
Selçuk üniversitesi - SinneR
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Yılın Üyesi
Gönderilenler: 4637
Uyarı:1/10
Bölüm: Biyoloji
Memleket: Kayseri 38
Kan Grubu: 0 rh(+)
Takım: GALATASARAY
  Alıntı SinneR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 18:48
eğer 25 dkda gideceklerse çarşıya 2 lirada veririm ama yok arkdaş böyle rezaletlik olmaz tramvaya biniyosun her bina önünde durak rezalet ulaşımda hız diye birşey yok... inşallah bosna kampüsde artmamıştır
Selcuk
Yukarı Dön

merihan
Selçuk üniversitesi - merihan
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 3344
Memleket: kocaeli kartepe
Kan Grubu: A Rh +
  Alıntı merihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 18:49
aa tranvayımız kagnı laf yok onaBOSNA'ya gitmek artık daha pahalı
BiLmem ki nasiL anLatsam
NasiL nasıL size derdimi
Bir dert ki yürekLer a c ı s ı
Bir dert ki düşman başına
GönüL yarası desem
DeqiL..
Ekmek parası desem deqiL
Bir dert ki
Anlatılır şey deqiL
Yukarı Dön

YILMAZ
Selçuk üniversitesi - YILMAZ
Site Kurucusu
Site Kurucusu
Yılmaz YIKILMAZ
Gönderilenler: 1429
Bölüm: Bilgisayar Sist. Ögrt.
Memleket: Elazığ
Kan Grubu: AB Rh+
Takım: Fenerbahçe
  Alıntı YILMAZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 18:50
pahalı baya bi tramvaya göree ama istanbula göre ucuz tabi
ben hatırlıyorum 2004 de tramvay 50 ykr iken sanayi ye kadar 65 ykr idi dolmuş
şimdi iki katı olmuş tramvay ise ancak %20 arttı
Sorun ve önerileriniz için info@forumselcuk.com
Yukarı Dön

fatom
Selçuk üniversitesi - fatom
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye
Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 238
Bölüm: Elsanatları öğrt.
Memleket: Bursa
Kan Grubu: AB(RH)+
Takım: BEŞİKTAŞ
  Alıntı fatom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 18:51
tabi tranway durağıda uzak olunca onlarda minübüse mecbur bineceklerini düşünerek zam yapıyolar (biz her yönden konya esnafı tarafından kazıklanıyoruzz) gerçek buu
BİR MUM , DİĞERİNİ YAKMAK İÇİN KULLANILDIĞINDA HİÇ BİRŞEY KAYBETMEZ....
Yukarı Dön

SinneR
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Yılın Üyesi
  Alıntı SinneR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 18:52
şimdi kan ağlıyolardır
öğrenci gelincede bin laf ederler
sadece konya için geçerli değil heryerde böyle öğrenci çok olan yerlerde
Selcuk
Yukarı Dön

yittim gayri:)
Selçuk üniversitesi - yittim gayri:)
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 1064
Bölüm: RESTORASYON
Memleket: karaman
Kan Grubu: a rh+
Takım: BEŞİKTAŞ...:)
  Alıntı yittim gayri:) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 19:00
ögrenci olunca para cok sanıolar güyaa:(
SelcukSelcuk
Yukarı Dön

SinneR
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Yılın Üyesi
  Alıntı SinneR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 19:01
para çok değil ama parayı rahat harcıyolar kendileri kazanmadıkları için bundan faydalanıyolar
Selcuk
Yukarı Dön

zeyno42
Selçuk üniversitesi - zeyno42
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 30
  Alıntı zeyno42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Ağustos/2008 Saat 19:01
çoklukta fazla para olduğu için artırıyolar bence :) akıllılık yapıyolar işte
verdikleri bursu bundan çıkarıyolar :S
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üniversiteye ilk başladığınız günatessBugün * 11:3610839449Selçuk Ünv
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın OSMAN GAZİ 1281 - 1326Ruzgar_GuluBugün * 11:3420Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet Odası+urkerBugün * 11:33850208Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeden Farkın Ne??Vito CorleoneBugün * 11:33257Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bilmem fark ettiniz miysmnBugün * 11:25183Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Beğendiğiniz Video KliplerRuzgar_GuluBugün * 11:231678157Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Smileyleri kullanarak Bir Gününü Anlat!!!+urkerBugün * 11:154542592Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bu Gün Doğum Günü Olan Üyelerseni sen yapanBugün * 10:532205209Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ???+urkerBugün * 10:29666196Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Konya ve Çift Başlı Kartalseni sen yapanBugün * 10:25364Türk Dünyası
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru