Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Bilgisayar-Elektronik > Cep Telefonu
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Toshiba'dan 32GB

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - Toshiba'dan 32GB
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

Güliz
Selçuk üniversitesi - Güliz
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 2312
Uyarı:0/10
Memleket: İsLamboL
  Alıntı Güliz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Toshiba'dan 32GB
    Gönderim Zamanı: 08/Ağustos/2008 Saat 11:33

32 GB'lık flash bellekler eylülde raflarda

Toshiba, cep telefonu gibi taşınabilir aygıtlar için geliştirdiği 32GB'lık flash belleği duyurdu.

32 GB'lık flash bellek daha küçük alana daha fazla kapasite sığdırmayı başaran Toshiba, bu yeni ürünüyle özellikle son yıllarda daha fazla kapasiteye ihtiyaç duyan cep telefonu, taşınabilir medya player, video kamera ve diğer benzeri aygıtlar kullanıcılarına hitap ediyor.

Toshiba, bu ürününü direkt olarak pazarlamıyor olsa da, Apple aracılığıyla kullanıcılara ulaşmayı planlıyor.

Bunun yanında Toshiba, aynı zamanda Gigabeat media player'ını da içeren kendi elektronik cihazlarını da üretiyor ve MMC ve SD kartları gibi ürettiği bellekleri de genellikle rakip üreticilerine pazarlıyor.

Merkezi Japonya'da bulunan şirketin, bu iyileştirilmiş hafızaları Eylül ayında tüketicilerine ulaştırması beklenirken, bu ürünlerin dağıtım tarihi şirketten şirkete de değişiklik gösterebilecek.

Teşekkür Edenler:MoRe61, ay-yıldız,
"Dertliyim dersen belâ-yı dertten âh eyleme, Âh edip ağyarı âhından âgâh eyleme! ..."   Selcuk
Yukarı Dön

MoRe61
Selçuk üniversitesi - MoRe61
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 1427
Bölüm: Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği
Memleket: 34,61,42
Kan Grubu: A Rh -
Takım: Trabzonspor
  Alıntı MoRe61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08/Ağustos/2008 Saat 11:38
teknolojiyi seviyorum.zamanla daha iyilerini de göreceğiz 
pardus cd temini KONYA
Yukarı Dön

evil03
Selçuk üniversitesi - evil03
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Gönderilenler: 121
Bölüm: adalet
Memleket: yeniköy
Takım: BEŞİKTAŞ
  Alıntı evil03 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 20:40
zaten ocz markasının 32 lik usb bellekleri piyasada mevcut 32 yeni bişey değil yani fiyatıda 280 civarı
Yukarı Dön

çerez
Selçuk üniversitesi - çerez
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 3045
Bölüm: ameleynen karışık talebe
Memleket: Sivas
Kan Grubu: b+
Takım: bjk
  Alıntı çerez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 20:47
hımm çok güzel..fiyatı da bir okdar öyledir :)
daha neler görcez :)
Selcuk SelcukSelcuk
Yukarı Dön

ay-yıldız
Selçuk üniversitesi - ay-yıldız
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 1577
Bölüm: jeoloji müh. ve işletme
Memleket: TÜRKİYEm
Kan Grubu: A Rh+
Takım: Galatasaray
  Alıntı ay-yıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 20:48
vay anasını teknolojiyi seviyorum :)))
ÖNCE VATAN... bu böyle biline!!! NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!
Yukarı Dön

evil03
Selçuk üniversitesi - evil03
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Gönderilenler: 121
Bölüm: adalet
Memleket: yeniköy
Takım: BEŞİKTAŞ
  Alıntı evil03 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25/Ağustos/2008 Saat 22:55
şimdi gördüm arkadaşlar ggde gördüm 128 gb flash bellek adam 500 ytlye satıyo
hani bir gün dönersen gelipde beni göremezsen hiç üzülme bir an bile BİR GÖZYAŞIN YETER...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:PmerihanBugün * 11:59536121Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet OdasıVito CorleoneBugün * 11:59921226Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ORHAN GAZİ 1326 - 1359Ruzgar_GuluBugün * 11:5620Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeden Farkın Ne??fıştıkBugün * 11:568123Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Kırmızı IşıkRuzgar_GuluBugün * 11:5030Hikayeler ve fıkralar
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ViZYONDAKi FiLMLERmerihanBugün * 11:454365224Dizi - Sinema
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bu Gün Doğum Günü Olan ÜyelermerihanBugün * 11:412209210Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bilmem fark ettiniz mimerihanBugün * 11:40244Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Konya ve Çift Başlı KartalmerihanBugün * 11:37425Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üniversiteye ilk başladığınız günatessBugün * 11:3610847449Selçuk Ünv
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,188 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru