![]() |

|
|
Toshiba'dan 32GB |
Yanıt Yaz
Yazdır - Toshiba'dan 32GB
|
| Yazar | |
![]()
Gönderilenler: 2312 Puan : 1508 Uyarı:0/10 Memleket: İsLamboL |
Alıntı Cevapla
Konu: Toshiba'dan 32GBGönderim Zamanı: 08/Ağustos/2008 Saat 11:33 |
32 GB'lık flash bellekler eylülde raflardaToshiba, cep telefonu gibi taşınabilir aygıtlar için geliştirdiği 32GB'lık flash belleği duyurdu.
32 GB'lık flash bellek daha küçük alana daha fazla kapasite sığdırmayı başaran Toshiba, bu yeni ürünüyle özellikle son yıllarda daha fazla kapasiteye ihtiyaç duyan cep telefonu, taşınabilir medya player, video kamera ve diğer benzeri aygıtlar kullanıcılarına hitap ediyor. Toshiba, bu ürününü direkt olarak pazarlamıyor olsa da, Apple aracılığıyla kullanıcılara ulaşmayı planlıyor. Bunun yanında Toshiba, aynı zamanda Gigabeat media player'ını da içeren kendi elektronik cihazlarını da üretiyor ve MMC ve SD kartları gibi ürettiği bellekleri de genellikle rakip üreticilerine pazarlıyor. Merkezi Japonya'da bulunan şirketin, bu iyileştirilmiş hafızaları Eylül ayında tüketicilerine ulaştırması beklenirken, bu ürünlerin dağıtım tarihi şirketten şirkete de değişiklik gösterebilecek. Teşekkür Edenler:MoRe61, ay-yıldız, |
|
|
"Dertliyim dersen belâ-yı dertten âh eyleme, Âh edip ağyarı âhından âgâh eyleme! ..."
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 1427 Puan : 173 Uyarı:0/10 Bölüm: Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği Memleket: 34,61,42 Kan Grubu: A Rh - Takım: Trabzonspor |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Ağustos/2008 Saat 11:38 |
|
teknolojiyi seviyorum.zamanla daha iyilerini de göreceğiz
|
|
|
pardus cd temini KONYA
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönderilenler: 121 Puan : 10 Uyarı:0/10 Bölüm: adalet Memleket: yeniköy Takım: BEŞİKTAŞ |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 20:40 |
|
zaten ocz markasının 32 lik usb bellekleri piyasada mevcut 32 yeni bişey değil yani fiyatıda 280 civarı
|
|
![]() |
|
Gönderilenler: 3045 Puan : 687 Uyarı:0/10 Bölüm: ameleynen karışık talebe Memleket: Sivas Kan Grubu: b+ Takım: bjk |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 20:47 |
|
hımm çok güzel..fiyatı da bir okdar öyledir :)
daha neler görcez :) |
|
![]()
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 1577 Puan : 230 Uyarı:0/10 Bölüm: jeoloji müh. ve işletme Memleket: TÜRKİYEm Kan Grubu: A Rh+ Takım: Galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Ağustos/2008 Saat 20:48 |
|
vay anasını teknolojiyi seviyorum :)))
|
|
|
ÖNCE VATAN... bu böyle biline!!! NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönderilenler: 121 Puan : 10 Uyarı:0/10 Bölüm: adalet Memleket: yeniköy Takım: BEŞİKTAŞ |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25/Ağustos/2008 Saat 22:55 |
|
şimdi gördüm arkadaşlar ggde gördüm 128 gb flash bellek adam 500 ytlye satıyo
|
|
|
hani bir gün dönersen gelipde beni göremezsen hiç üzülme bir an bile BİR GÖZYAŞIN YETER...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | merihan | Bugün * 11:59 | 536 | 121 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Sohbet Odası | Vito Corleone | Bugün * 11:59 | 921 | 226 | Serbest Kürsü |
ORHAN GAZİ 1326 - 1359 | Ruzgar_Gulu | Bugün * 11:56 | 2 | 0 | Türk Dünyası |
Üstteki Üyeden Farkın Ne?? | fıştık | Bugün * 11:56 | 81 | 23 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Kırmızı Işık | Ruzgar_Gulu | Bugün * 11:50 | 3 | 0 | Hikayeler ve fıkralar |
ViZYONDAKi FiLMLER | merihan | Bugün * 11:45 | 4365 | 224 | Dizi - Sinema |
Bu Gün Doğum Günü Olan Üyeler | merihan | Bugün * 11:41 | 2209 | 210 | Serbest Kürsü |
Bilmem fark ettiniz mi | merihan | Bugün * 11:40 | 24 | 4 | Resim. |
Konya ve Çift Başlı Kartal | merihan | Bugün * 11:37 | 42 | 5 | Türk Dünyası |
Üniversiteye ilk başladığınız gün | atess | Bugün * 11:36 | 10847 | 449 | Selçuk Ünv |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |