Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Selçuk Üniversitesi > Selçuk üniversitesi mezun
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimiz Sayfa  123 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

evvelzaman
Selçuk üniversitesi - evvelzaman
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 38
Uyarı:0/10
Bölüm: elsanatları
Memleket: eskişehir
  Alıntı evvelzaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimiz
    Gönderim Zamanı: 19/Temmuz/2008 Saat 21:09

öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimizmerhabalar
  öğrencilik negüzel bişeymiş yaaa kıymetini bilin...mezun olmak için ağıııır ağııııır acele edin...

ben öğrenciyken patates ve yumurtadan 12 çeşit yemek yapmayı ütü tabanında ekmek kızartmayı, kampüsle zafer arasında mevsim farkı olduğunu ,gece kamptramvay duragına üse yabani hayvanlar iniyor diye tramvay duragına gruplar halinde inileceğini öğrendim... tabi bunlar 2001 de olanlarne güzel günlerdi...
[2.öğretimler]
 sizinde varsa öğrenilen hatıralarınız hadi yazın

Teşekkür Edenler:sellcuk, ekol_29,
hayat her zaman insana gülmüyor
Yukarı Dön

dolunay
Selçuk üniversitesi - dolunay
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler
Gönderilenler: 90
  Alıntı dolunay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19/Temmuz/2008 Saat 23:02
bende konyanın o soğuğunda akşam okuldan çıkınca donmamayı öğrendim :D ha bide sabretmeyi öğrendim.
Yukarı Dön

gulbyaz
Selçuk üniversitesi - gulbyaz
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 5232
Bölüm: matematik
  Alıntı gulbyaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2008 Saat 00:53
hergün tramvayda 3 saaty git gel vaktin nasıl değerlendirileceğini(sınav zamanı ders çalışmak,günün genel değerlendirmesini yapmak arkadaşlarla,sınav için mecburiyetten edebiyat ve tarih için kitap okumak,uyumak vs)öğrendim.
bide büyüdüğümü fark ettimm
ha tabi 1 si büyük,2 si küçük olmak üzre 3 kaza tecrübesi varr bideee
               Selcuk
Yukarı Dön

ay-yıldız
Selçuk üniversitesi - ay-yıldız
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 1577
Bölüm: jeoloji müh. ve işletme
Memleket: TÜRKİYEm
Kan Grubu: A Rh+
Takım: Galatasaray
  Alıntı ay-yıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2008 Saat 01:00

yurtta kalmayı, ablalık yapmayı, asla düşmüş insana vurmamayı, kazık yiyeceğini bilsende yardım etmeyi, insan sarrafı olmayı, hayata dair herşeyi

üniversitede öğrenim görecekse bir kişi kesinlikle annesinden babasından ayrı okumalı ki hayatı tanımalı....
ÖNCE VATAN... bu böyle biline!!! NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!
Yukarı Dön

null
Selçuk üniversitesi - null
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 900
Uyarı:1/10
Bölüm: ...
Memleket: TÜRKİYE
Kan Grubu: ...
Takım: ...
  Alıntı null Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2008 Saat 02:32
Orjinalini yazan: ay-yıldız

asla düşmüş insana vurmamayı, kazık yiyeceğini bilsende yardım etmeyi, insan sarrafı olmayı, hayata dair herşeyi

Kesinlikle Katılıyorum.

Üniversite Bana Bu Zamana Kadar Akademik Olarak Pek Bişey Katmadı, Ama Hayata Bakış Açımı, İnsanlara Karşı Tutumumu Oldukça Değiştirdi ve Geleceğe yatırım Olarak Çok Değerli İnsanlarla Tanışmama Vesile Oldu ...

Selcuk
Yukarı Dön

ekol_29
Selçuk üniversitesi - ekol_29
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 610
Bölüm: AdaletMYO
Memleket: Gümüşhane
Kan Grubu: 0 Rh +
Takım: FeNeRBaHÇe
  Alıntı ekol_29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2008 Saat 13:34
arkadaslığı öğrendim yasamayı öğrendim ;)
Yukarı Dön

paneraist
Selçuk üniversitesi - paneraist
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 148
Uyarı:3/10
Bölüm: sosyal bilgiler öğrt.
  Alıntı paneraist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Temmuz/2008 Saat 17:57
çıkarcılığı insalardan nasıl faydalanabileceğimi öğretti...öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimiz
Yukarı Dön

ccicek16
Selçuk üniversitesi - ccicek16
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüks
Gönderilenler: 55
Bölüm: harita kadastro
Memleket: Bursa
  Alıntı ccicek16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21/Temmuz/2008 Saat 09:06
üniversite bana hayatı öğretti.Engüzel dostlukları kazandırdı.
Keşke hiç bitmeseydi..
Okuyan arkadaşlar kıymetini bilin bu güzel günleri bi daha gelmiyor
Yukarı Dön

aylinw988
Selçuk üniversitesi - aylinw988
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 2313
Takım: FENERBAHÇEEEE
  Alıntı aylinw988 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21/Temmuz/2008 Saat 09:13
keske hiç bitmeseydi..insan bitince kıymetini daha ii anlıyor
Here is a little story that I made up So Let's make believe
Yukarı Dön

gökçe_kız
Selçuk üniversitesi - gökçe_kız
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 10
  Alıntı gökçe_kız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21/Temmuz/2008 Saat 10:01

valla ilk yılımdı ama çok şey öğretti dur bakalım 3 yıl içinde daha neler öğretecek.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 10>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeden Farkın Ne??Vito CorleoneBugün * 11:516418Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet Odasıemslsz87Bugün * 11:51896221Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Kırmızı IşıkRuzgar_GuluBugün * 11:5020Hikayeler ve fıkralar
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ViZYONDAKi FiLMLERmerihanBugün * 11:454365224Dizi - Sinema
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bu Gün Doğum Günü Olan ÜyelermerihanBugün * 11:412209210Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bilmem fark ettiniz mimerihanBugün * 11:40244Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Konya ve Çift Başlı KartalmerihanBugün * 11:37425Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üniversiteye ilk başladığınız günatessBugün * 11:3610844449Selçuk Ünv
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın OSMAN GAZİ 1281 - 1326Ruzgar_GuluBugün * 11:3440Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Beğendiğiniz Video KliplerRuzgar_GuluBugün * 11:231682157Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru