Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Selçuk Üniversitesi > Yüksek Okullar ve Meslek Yüksek Okulları
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

akşehir myo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - akşehir myo Sayfa  123 42>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

alkolzede
Selçuk üniversitesi - alkolzede
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi YÜKSEKOKULLAR
Gönderilenler: 3
Uyarı:0/10
  Alıntı alkolzede Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: akşehir myo
    Gönderim Zamanı: 08/Mayıs/2008 Saat 13:21

akşehir myohade akşehir myo beqlıorus

Teşekkür Edenler:black angel, alp_eren, sum4, ndde89, ahmet.zc, dolunayy, çirkin, alone, kardelen_08, RuKiSh, emel_81, sultan tülin,
Yukarı Dön

acelya
Selçuk üniversitesi - acelya
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler
Gönderilenler: 39
  Alıntı acelya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Haziran/2008 Saat 14:54
arkadasım bnde akşehir myo da okuyorum staj yapıyorum şuanda ama şu staj dosyası,okula gönderilecek belge,faks gibi konular halkkında hiç bir bilgim yok.eğer bilgi sahibiyseniz yardım bekliyorummakşehir myo
Yukarı Dön

londonroman
Selçuk üniversitesi - londonroman
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 550
Bölüm: iktisadi bilimler fakultesi - iktisat
  Alıntı londonroman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Haziran/2008 Saat 14:56
iyi nerde..bu yer..

Yukarı Dön

acelya
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı acelya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Haziran/2008 Saat 15:03
akşehirin nrde oldğnu soruyosan konyaya bağlı bi ilçe zaten bunu biliyosundur.batıdan ilerlediğimizde önce akşehire giriliyo daha sonra konyaya gidebiliyosun arası 2 saatlik bi mesafee
Yukarı Dön

londonroman
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
  Alıntı londonroman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Haziran/2008 Saat 15:05
yok..akşehir meslek okulu...nerde..
Yukarı Dön

acelya
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı acelya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Haziran/2008 Saat 15:08
akşehir meslek yüksek olulu akşehir de ama merkez değil.kozağaç die bi köy var orda ama merkeze 10 dk uzaklıkta fena sayılmaz..
Yukarı Dön

londonroman
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
  Alıntı londonroman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Haziran/2008 Saat 15:12
tammmm
Yukarı Dön

acelya
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı acelya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12/Haziran/2008 Saat 19:57

neden burda akşehir myo dan bi allahın kulu yok yaaa kimse keşfetmedi mi yani burayıakşehir myo

Yukarı Dön

dolunay
Selçuk üniversitesi - dolunay
Üye
Üye
Gönderilenler: 90
  Alıntı dolunay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13/Haziran/2008 Saat 00:34
bende staj yapıyorum.bildiğim tek şey staj belgesinin ilk sayfalrında staj yapılıck yerde doldurulup okula gönder faln yazıo.onu kaşe ve patron imzasıyla hemen okula postalaman lazım.bide o belgeyi günü gününe doldur.arkadaki zarfada iş yerinde doldurduğun evraklardan birer adet el yazısıyla yazıp koyucaksın.ben böle yapıyorum.
Yukarı Dön

acelya
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı acelya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13/Haziran/2008 Saat 08:14
tamam arkadasım tesekkür edrim.gerçi günü gününe olayı kaçtı bende ama olsun ayarlanır bşyler artık
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 42>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Havada zehir varmerihanBugün * 12:3131Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Dünya'dan Tarihi Polis KelepçelerifatomBugün * 12:29478Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ???Vito CorleoneBugün * 12:29683200Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:PVito CorleoneBugün * 12:27590131Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Grafikerin Canı Sıkılırsa....merihanBugün * 12:26496Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ANLAMLI TABLO!!!merihanBugün * 12:25433Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ConVeRSe PaTiKLeR (:merihanBugün * 12:22515Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet OdasıatessBugün * 12:21998243Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümVito CorleoneBugün * 12:21821113Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Gerçek Aşkı Arayanlar Buraya!!!AsudeBugün * 12:19142Dini içerik bölümü
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,109 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru