![]() |

|
|
her telden söz ve yazılar |
Yanıt Yaz
Yazdır - her telden söz ve yazılar
|
Sayfa 123 18> |
| Yazar | ||
![]()
Gönderilenler: 0 Puan : 0 Uyarı:0/10 Kan Grubu: b+ Takım: galatasaray |
Alıntı Cevapla
Konu: her telden söz ve yazılarGönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 14:08 |
|
|
her gidişinde,kendini bende unutuyorsun!
Bir yararı olacağına inansam
Tutup ateşe vereceğim şu resimleri... Sonsuz karanlıkta dahi, Seni fark etmeyeceğimi bilsem Çoktan kör ederdim gözlerimi.... Ayrılığın hakkını ver... Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı. Kalmayı beceremedin, Bari gitmesini öğren! Ne bileyim vur sırtımdan mesela Ayrılık ayrılık olsun..... Gidişlerden gidiş beğen! Tufan olup öyle git, bir zerren kalmasın Tozu dumana kat ki giderken Hatırlanmayasın... Selam o zaman, ardında bıraktığın her derde! Yeter ki gitmeler senin olsun... Benim omzuma yükleme bunu. Ayrılık dert değil... Ne yapar ne eder, Gidişine eklerim yokluğunu... Uyumalara bile korkuyorum Çık artık fikrimden... Çok oluyorsun! Böyle gitmek mi olur? Her gidişinde, Kendini bende unutuyorsun..... Teşekkür Edenler:bektasmumi, vural_poyraz, gülyabani18, vtnr_isa_42500, sudem, megadeth_, |
||
|
Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi,Inanayım
AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi,KonuşsanDa,GitsenDe,AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım... |
||
![]() |
||
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 14:09 |
|
|
..…bilmelisin diye yazdım; en sesli sevdamsın benim
Yıkılmaya yüz tutmuş köprülerden geçerdi en ağır sevdalarım, hep içimde yıkılma korkusu, hep göçük altında sessiz çığlıklarım olurdu en sesli sevdalarım. İçimde kopanlar ruhumun iç gıcırtan yalnızlığı değildi, bunca ağırlığı göğüslemiş olmanın yorgunluğu vardı üzerimde.
Sesli sevdalarımın sessiz çığlıkları tırmalar kulaklarımı, can yakar her seferinde külleri uçuşmayan. Geceler örtemiyor içimdeki yangının dışa vuran anlamsızlığını. Hep yüzükoyun sevdalarda buluyorum kendimi, o yüzden sıkıştırıyor göğüs kafesim, sımsıcak ellerine susamış yüreğimi… ………..Darmadağın oluyorum düşlerime daldığında, hiç bir şey oluyorum yanında, yokluğundaysa her şey… Sevgiler büyütüyorum içimde sana, en büyük sevdamdan daha büyük kalıyorsun yanımda, hep biraz daha fazla aşk, hep biraz daha fazla yoğunluk var mayanda. Ve tutuluyorum ben sana aşkın en koyu kıvamında. .............Sen bilmezsin! Ya dipteyimdir yada tavan yapar sevgilerim, o yüzden çok ses çıkartır aşklarım, yüksekliği kadar sancılıdır benim sevdalarım, o yüzden paylaşmak acı verir bana; doğan güneşle, saçlarına değen rüzgarla, dudaklarına değen bir fincanla, belki de yalnızlığınla! ………..Kim bilir? anlamsız kuru gürültüler büyütüyorumdur sevdana dair, anlamsız şarkılar besteliyorum, şiirler yazıyorum sana; en büyük / en ateşli sevdama… ……….Hasretler zorluyor yalnızlığımı dayanamıyorum, o yüzden geliyorum bak; üzerimde en süslü sevgilerim var, en can alıcı hasretlerim, sana biriktirdiğim milyonlarca öpücüklerim… |
||
|
AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi,KonuşsanDa,GitsenDe,AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım... |
||
![]() |
||
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 14:10 |
|
|
biraz senden biraz benden birazda bizden
Biraz senden biraz benden yazıyorum. Seni neden yazıyorum sorma. Derinlerden bir yerden geliyor sesin ve hiç gitmiyor. Ne zaman uzaklaşsam itelesem, dışlasam uyanıyorsun kalkıp yerinden yine fısıldamaya başlıyorsun. Konuşmuyorsun fısıltıların bile yetiyor bana ya konuşsan neler olur. |
||
|
||
![]() |
||
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 14:13 |
|
|
Nedenini bilmiyorum,
Ama... Bugün herzamankinden daha çok ihtiyacım var sana... Çok eksiğim bugün...Yine batıyor güneşle birlikte kayboluyor tüm direncim,umutlarım!'Ben artık onsuz yapabiliyorum...! dediğim günler toz duman olup yapıştı yine boğazıma,Nedense tutamıyorum sensizliğin çıldırtan isyanını bugün!..Damlıyor gözyaşlarım... Bak, Yine çekildi; Evli evine,köylü köyüne! Nedenini bilmiyorum,ama; Evsiz,köysüz kaldım bugün,bu gece...! Herkes sığınacak bir çatı buldu gerçek benliklerde,bense sensizliğin kimliksiz çatısına sığındım yine... Bana gelen tüm yollar kapandı,yolsuz kaldında dönemedin mi?Yoksa çıkar bi yol mu buldun kendine!!! Bilmiyorum sebebini,sonucunu çok yanlızım bu gece...
![]() Çözülmeyen düğüm, Kanıtlanamayan suçlar gibi sensizlik... Yetmiyor yaşamaya, Bi ben bi de sensizlik... Nedenini bilmiyorum,ama; Çok koyuyor bugün,bu gece bu bilinmezlik! Herşeyi bi nedene bağladımda,bi olmayışını bağlayamadım sonuca... Belki de bunun için acıtıyor bu denli,kıvrandırıyor....Çok sevdim diye mi kaybettim seni,çok sevilemedim diye mi... Tüm sessiz çığlıklarıma inat bozuyorum gizli suskunluğumu |
||
|
||
![]() |
||
![]()
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 1658 Puan : 0 Uyarı:2/10 Bölüm: endüstriyel otomasyon Memleket: konya Kan Grubu: 0Rh + |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 14:37 |
|
|
hepsi birbirinden güzelmiş paylasım için çok tesekkür ediyorum |
||
|
Biri demiş sen, biri demiş ben.
Seni ben anladım, beni sen. Bir yaşam daha verdim Beklerken, giderken, dönerken. |
||
![]() |
||
![]()
Gönderilenler: 1900 Puan : 38 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 14:57 |
|
|
ben konuyu anlamadım şiirmi bulacaz |
||
|
GELPCPC GELECEK. ASKER SELAMI VERECEK
|
||
![]() |
||
![]()
Gönderilenler: 1900 Puan : 38 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 16:08 |
|
|
arkadaşlar lütfen biriniz konunun başlığını düzeltsin.. anlayana kadar canım çıktı
|
||
|
GELPCPC GELECEK. ASKER SELAMI VERECEK
|
||
![]() |
||
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 22:46 |
|
![]() Aç Elînî SonsuZLuk Bekler Sevgînî… Sakınmadan Utanmadan Göster Kendînî…
Bîr YoL var Tam Önünde Oo yoL Benîm KaLbîme Gîder Durur TükenmezZ Umut Gîbî BeLkî Bu Son Görüşün..BeLkî Bu Son GüLÜşün…GözZLerîmde İzîn war En GüZeL Yerînde Bu Aşk Burda BîtemezZ Bu dert Senî TüketmezZ…DüşLemedîm YanLıZLIğı! Bende Ölüm Gibî İsmîn saKLI cevher Gîbî Yüreğîmde KeLepÇeLî… ![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 22:56 |
|
|
Bir Pazar Sabahı ÖLÜ Düşlere Otopsi.
Düzenleyen Qxİ_GrİL - 21/Mart/2008 Saat 22:56 |
||
|
||
![]() |
||
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Mart/2008 Saat 22:57 |
|
|
Icimdeki Sessizlik |
||
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 18> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Grafikerin Canı Sıkılırsa.... | fıştık | Bugün * 12:42 | 53 | 7 | Resim. |
DTP mitinginde bayrak açma mazereti | fıştık | Bugün * 12:40 | 4 | 1 | Haberler |
ALES ve ek yerleştirme açıklandı | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:39 | 4 | 0 | Haberler |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | fıştık | Bugün * 12:38 | 687 | 201 | Serbest Kürsü |
Begendiginiz Parçadan Küçük Bir Bölüm | fıştık | Bugün * 12:37 | 825 | 114 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | fıştık | Bugün * 12:35 | 597 | 132 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Gitar Akor Tab Nota Arşivi | akrebin gözleri | Bugün * 12:33 | 629 | 21 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Havada zehir var | merihan | Bugün * 12:31 | 4 | 1 | Haberler |
Dünya'dan Tarihi Polis Kelepçeleri | fatom | Bugün * 12:29 | 48 | 8 | Resim. |
ANLAMLI TABLO!!! | merihan | Bugün * 12:25 | 43 | 3 | Resim. |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |