![]() |

|
|
|||
|
|
En çok hangi yalan söylenir? |
Yanıt Yaz
Yazdır - En çok hangi yalan söylenir?
|
Sayfa 123 9> |
| Yazar | |||
Gönderilenler: 5354 Puan : 571 Uyarı:0/10 Bölüm: İnşaat Müh.(5. sınıf) Memleket: EREĞLİ Kan Grubu: 0 RH + Takım: FENERBAHÇE |
Alıntı Cevapla
Konu: En çok hangi yalan söylenir?Gönderim Zamanı: 20/Kasım/2007 Saat 23:23 |
||
En çok hangi yalan söylenir?* Önemli olan ruh güzelliği.* Senden baska kimseyi sevmedim. * Bir kereden birşey çıkmaz. * Şimdi ben de seni arayacaktım. * Telefon şehirler arasına kapalı. * Burada torpil geçmez. * Herkese eşit zam yapıldı. * Yüzüne de söylerim. * Paranın ne önemi var mühim olan insanlık. * Sen kapat, ben hemen arıyorum. * Şimdi seni düşünüyordum. * Saat durmus, çalmadi. * Benim köylüm, benim çiftçim, benim memuru Teşekkür Edenler: |
|||
|
vakti geldi
ayrılığın ne yapsak boş kurtulamaz bu sevda bu amansız rüzgardan yüreğimde saklı kalan anılar gidiyorum bu şehirden sevgilim hoşçakal |
|||
![]() |
|||
forumun gece kuşu Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönderilenler: 4187 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: hukuk Memleket: Ankara Kan Grubu: A rh+ Takım: galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20/Kasım/2007 Saat 23:26 |
||
|
Benim köylüm, benim çiftçim, benim memuru
devamında bir sürü söylem biliyorum teşekkürler
|
|||
|
ÇOKTAN DELİ GÖMLEĞİNİ GİYMİŞ KALBİM
|
|||
![]() |
|||
![]()
Gönderilenler: 621 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: işletme |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20/Kasım/2007 Saat 23:33 |
||
|
asla yalan söylemem var bir de
(ben deil ben çok söylerim)
|
|||
![]() Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.AKİF ERSOY |
|||
![]() |
|||
![]()
o bir leeecik Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 1005 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: gazetecilik Memleket: Kütahya Kan Grubu: A rh (+) Takım: FENERBAHÇEEEEEE |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20/Kasım/2007 Saat 23:39 |
||
|
önemli olan ruh güzelliği
en çok bu sölenir zannımca:))
|
|||
|
Yapamaz Ertuğrul evladı sensiz
Can verir cananı veremez türkler Ebedi hadim'ül haremeyniniz Ölsek de ravzanı ruhumuz bekler... |
|||
![]() |
|||
![]()
R SİZ Gönderilenler: 1383 Puan : 30 Uyarı:0/10 Bölüm: psikolojik danışma ve rehberlik Takım: galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Kasım/2007 Saat 18:15 |
||
|
bana bu yalalardan bazılrını söylemiyosn dimi canım:)))))
|
|||
|
susmanın gücüne inanıyorum bu hususda saatlerce konuşabilirim
|
|||
![]() |
|||
Gönderilenler: 5354 Puan : 571 Uyarı:0/10 Bölüm: İnşaat Müh.(5. sınıf) Memleket: EREĞLİ Kan Grubu: 0 RH + Takım: FENERBAHÇE |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Kasım/2007 Saat 19:03 |
||
hayır hayatım ne zaman yalanımı yakaldın benim ?
|
|||
|
vakti geldi
ayrılığın ne yapsak boş kurtulamaz bu sevda bu amansız rüzgardan yüreğimde saklı kalan anılar gidiyorum bu şehirden sevgilim hoşçakal |
|||
![]() |
|||
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 2540 Puan : 32 Uyarı:0/10 Bölüm: MaTeMaTiK Memleket: Trabzon Kan Grubu: AB Rh(+) Takım: Galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Kasım/2007 Saat 19:15 |
||
söyledin de şu ana kadar yakalayamadı öyle mi
bi şey demiom sana :D:D
|
|||
![]()
|
|||
![]() |
|||
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Kasım/2007 Saat 19:58 |
||
ben ona yalan söylemem ortalığı karıştırma :)
|
|||
|
vakti geldi
|||
![]() |
|||
![]()
R SİZ Gönderilenler: 1383 Puan : 30 Uyarı:0/10 Bölüm: psikolojik danışma ve rehberlik Takım: galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21/Kasım/2007 Saat 22:43 |
||
|
:))) düşüneyim yalan söyleme gibi şansın yok hemen anlıyorum biliyosun:)))
|
|||
|
susmanın gücüne inanıyorum bu hususda saatlerce konuşabilirim
|
|||
![]() |
|||
![]()
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 711 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: Sınıf Öğretmenliği (2.Ö) Memleket: Elazığ Kan Grubu: AB rh+ Takım: fenerbahçe |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Kasım/2007 Saat 01:34 |
||
|
ben çokiyiyalan söyleyen birini biliyorum..arkadaşınız bir yere çağırdıysa...en güzel yalan davetim var kusura bakma gelemiyorum
|
|||
|
Bana dönek demiş itin birisi açılın neymiş gör hele hele,beni vuracakmış bak ite hele hele,hippi yosmasını almış yanına,pehlivanlık taslar bak ite hele,soytarıdan yiğit olur mu ulan?
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 9> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimiz | gulbyaz | Bugün * 01:01 | 1492 | 96 | Selçuk üniversitesi mezun |
su anda yanında olmasını ıstedığin kısı | gulbyaz | Bugün * 01:00 | 1936 | 185 | Oyunlar ve Forum oyunları |
2009'da ÖSS'ye girecekler çok şanslı | gulbyaz | Bugün * 00:58 | 56 | 3 | Haberler |
Hayat Oyun ve Eğlenceden İbaret Değildir | gulbyaz | Bugün * 00:57 | 11 | 1 | Resim. |
Diyarbakır'da ÇATIŞMA: 2 er şehit 4 er yaralı | gulbyaz | Bugün * 00:56 | 3 | 0 | Haberler |
Bakara suresi yalnızca 286 ayettir!.. | Bozkır Beyi | Dün * 23:47 | 21 | 2 | Türk Dünyası |
Begendiginiz Parçadan Küçük Bir Bölüm | nalankutun | Dün * 23:17 | 423 | 59 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
'o' bunu okuyor ne söylemek istersiniz?? | nalankutun | Dün * 23:14 | 3008 | 375 | Oyunlar ve Forum oyunları |
ÜSTTEKİ ÜYENİN AVATARINI KONUSTUR:) | rain | Dün * 22:48 | 1118 | 201 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Forumda En Çok Kimi Merak Ediyosunuz | kardelen_ayşe | Dün * 22:32 | 864 | 53 | Oyunlar ve Forum oyunları |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |