![]() |

|
|
Türkçe Rap Topluluğu |
Yanıt Yaz
Yazdır - Türkçe Rap Topluluğu
|
Sayfa 123 12> |
| Yazar | |
![]()
Selçuk Üniversitesi Kadıhanı Meslek Yüksekokulu Gönderilenler: 20 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: yerel yönetimler |
Alıntı Cevapla
Konu: Türkçe Rap TopluluğuGönderim Zamanı: 11/Eylül/2007 Saat 18:17 |
|
bi ses versin başlıktan anlayanlar ... Teşekkür Edenler: |
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 1515 Puan : 8 Uyarı:0/10 Bölüm: Turizm ve Otel İşletmeciliği Memleket: İstanbul Kan Grubu: AB rh (+) Takım: Beşiktaş |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11/Eylül/2007 Saat 18:30 |
|
Sahte tüfeği kafama dayamış korkmamı bekliyosun
Düşüncemin geldiği yere git!... Kendine yer kap!... Burası benim ilim yerim, kendimle ilgili sorunum varsa Bırak doktorum olan "Ben" uğraşayım. Şeytan yoluna girişleri annem keserdi, giremezdim. Babam için cennet gerekli, ben hep bunu bildim. İçimdeki ateşle oynamaktan yanıyor içim. Ve birgün memleketten 750 km ileri gittim. Yarın için bir defans taktiği bulmalıyım. Çok kişiyi öldürdüm, cestelerinde parmak izim yoktu. Soğukluk içimi ürpertti, damar kanım dondu. Bu yeniden başlamasından korktuğum kaçıncı sondu? Canım yandığında birkaç hafta bağırdım!... Fırçayı elime aldığımda ilkin anılarımı boyarım. Gelecek adına hiçbir hayali resme dökemez parmaklarım. İçimde iyiliklerimin dedikodusunu yapan şeytanlarım. Zaman akıp gittikçe gözlerim daha çok doluyor Vakit gider gelmez, işte bu canımı çok sakıyor Hata ve yanlışlarım çırılçıplak, o kadar utanç vericiki!... Benim böyle olmamam gerektirdi. |
|
|
Yapacak Bişey Yok Hayat :)
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gönderilenler: 7 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: Endüstri mühendisliği Memleket: Bursa |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12/Eylül/2007 Saat 11:53 |
|
Benide Yaz bi kenara bizde geldik selcuk'a
|
|
|
RAp!!!! MORE THan WORds
GodBaller WAS here |
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 126 Puan : 2 Uyarı:0/10 Bölüm: Bindik bi alamete gidiyos kıyamete Memleket: Konya |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12/Eylül/2007 Saat 16:04 |
|
bizde burdayız, nefret meclisi ala dan beri türkçe rap dinliyoruz ünide böyle bi topluluk yok ama açılsa çok güzel olur.Çünkü araştırmalarım sonucunda gördümki hem selçyk üniversitesinde hem konyada rap müzik adına fazla bişeyler yaplımıyor.Konser sayıları diğer illere göre çok az eğer bir grup kurabilirsek sağlam konserlere produksiyon yapabilirz.okul açılınca mutlaka görüşelim.saygılar..!
(bkz: grup olalım grup)
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 126 Puan : 2 Uyarı:0/10 Bölüm: Bindik bi alamete gidiyos kıyamete Memleket: Konya |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12/Eylül/2007 Saat 16:05 |
|
bizde burdayız, nefret meclisi ala dan beri türkçe rap dinliyoruz ünide böyle bi topluluk yok ama açılsa çok güzel olur.Çünkü araştırmalarım sonucunda gördümki hem selçyk üniversitesinde hem konyada rap müzik adına fazla bişeyler yaplımıyor.Konser sayıları diğer illere göre çok az eğer bir grup kurabilirsek sağlam konserlere produksiyon yapabilirz.okul açılınca mutlaka görüşelim.saygılar..!
exalted a.k.a razorblade hizmete hazırdır.
(bkz: grup olalım grup)
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Kadıhanı Meslek Yüksekokulu Gönderilenler: 20 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: yerel yönetimler |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17/Eylül/2007 Saat 11:28 |
|
sadece bu kadarmıyız arkadaşlar
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 49 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği (i.ö.) Memleket: Karaman Kan Grubu: 0 Rh + Takım: galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17/Eylül/2007 Saat 11:33 |
|
rap müzik dinliorum ama heralde topluluğa girmek için sadece bu yeterli değildir....ama zaten ben bütün müzik dallarını dinlerim....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 47 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: fransız dili ve edebiyatı |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17/Eylül/2007 Saat 12:39 |
|
heyy ben de burdayım...
sago hastasıyım millett. iyi olmus bu baslık...
dj scratch yap son ses ac!!!!
|
|
|
hEr nEşE biR içim ve içLeNişiMe diReNişiM
sagopa:düşman olmanın dünyanın en kolay şeyi olduğunu daha anlamadınız mı!!! |
|
![]() |
|
![]()
o bir leeecik Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 1730 Puan : 2558 Uyarı:1/10 Bölüm: EdeBiYAt Memleket: Adıyaman |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17/Eylül/2007 Saat 12:44 |
|
+1
|
|
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 47 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: fransız dili ve edebiyatı |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17/Eylül/2007 Saat 12:46 |
|
cogunluk fen-edebiyattan sanırım :)
|
|
|
hEr nEşE biR içim ve içLeNişiMe diReNişiM
sagopa:düşman olmanın dünyanın en kolay şeyi olduğunu daha anlamadınız mı!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 12> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Üstteki Üyeden Farkın Ne?? | atess | Bugün * 11:21 | 16 | 4 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Sohbet Odası | +urker | Bugün * 11:20 | 824 | 201 | Serbest Kürsü |
Bilmem fark ettiniz mi | atess | Bugün * 11:18 | 12 | 2 | Resim. |
Smileyleri kullanarak Bir Gününü Anlat!!! | +urker | Bugün * 11:15 | 4542 | 592 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Üniversiteye ilk başladığınız gün | atess | Bugün * 11:14 | 10834 | 447 | Selçuk Ünv |
Bu Gün Doğum Günü Olan Üyeler | seni sen yapan | Bugün * 10:53 | 2203 | 209 | Serbest Kürsü |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | +urker | Bugün * 10:29 | 666 | 196 | Serbest Kürsü |
Konya ve Çift Başlı Kartal | seni sen yapan | Bugün * 10:25 | 35 | 4 | Türk Dünyası |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | seni sen yapan | Bugün * 10:09 | 510 | 116 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Cümleden Sonra Çünkünün Devamını Getir | seni sen yapan | Bugün * 10:09 | 889 | 200 | Oyunlar ve Forum oyunları |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |