Konya selçuk üniversitesi öğrenci mezunları forum Ana Sayfa

Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Serbest Paylaşım Alanı > Dini içerik bölümü
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

dua edelim mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - dua edelim mi? Sayfa  123 49>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

rose60
Selçuk üniversitesi - rose60
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 3066
Uyarı:1/10
Bölüm: SaNaT TaRiHi
Memleket: OSMANLI *TOKAT*I
Kan Grubu: A RH(+)
Takım: ***CiMBBOOOOMM****
  Alıntı rose60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: dua edelim mi?
    Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2007 Saat 18:37

arkadaşlar içinizden geçen bi dua yazabilirsiniz.....

Bütün işleri ezeli takdirine göre yürütüp dosdoğru ve bir nizam ve hikmet üzere akıbetine ulaştıran  Allah m işlerimizi kolaylaştır,bize kalbimizden geçeni bağaşla....Amin...

Teşekkür Edenler:_Aybüke_, DreaD, suu, alp_61, gulbyaz, rose_tuba, ikbal, esraes, nihal_26, PPamuK,
SUSMA LAL-İ SEVDA.SUS(MA)SÖYLE KAÇ CELSEDE HÜKÜM GİYER AŞK...DÜNÜM GİTTİ.BUGÜNÜM HARAP.YARINLARIM MEÇHUL LAL-İ SEVDA.Selcuk
Yukarı Dön

rose60
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
  Alıntı rose60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2007 Saat 18:45
hepimizden esra.....ayrıca duana bütün içtenliğimle amin diyorumm.
SUSMA LAL-İ SEVDA.SUS(MA)SÖYLE KAÇ CELSEDE HÜKÜM GİYER AŞK...DÜNÜM GİTTİ.BUGÜNÜM HARAP.YARINLARIM MEÇHUL LAL-İ SEVDA.Selcuk
Yukarı Dön

@si kan
Selçuk üniversitesi - @si kan
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
ASİ(L) K@N
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 1870
Uyarı:0/10
Kan Grubu: A Rh(+)
  Alıntı @si kan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2007 Saat 18:48
Rabbim yar ve yardımcımız ol!Muhakkak ki merhametlilerin en merhametlisisin bizi de affet!
ÖLüM AllahIn EmRi dE şU aYrıLıK oLmAsAyDı Selcuk
Yukarı Dön

Alayına_ISYAN
Selçuk üniversitesi - Alayına_ISYAN
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi
Gönderilenler: 47
Bölüm: sanat tarini
  Alıntı Alayına_ISYAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2007 Saat 18:49

Allah'ım;beni, ailemi,sevenimi,sevdiğimi,vatanımı,vatanımı koruyan askerimi,bütün mümin kardeşlerimi koru onların dualarını kabul eyle.şüphesiz sen duaları işiten ve kabul edensin.

bu duayı orta 2 de başıma gelen kazadan sonra hergece okurdum.şu sıralar biraz boşladım ama.
Yukarı Dön

rose60
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
  Alıntı rose60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2007 Saat 18:52
amiiiiiiiiiinnnnnn.arkadaşlar hergün bi dua yazalım herkes bi defa amin dese..........
Yukarı Dön

gelpcpc
Selçuk üniversitesi - gelpcpc
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 1381
Bölüm: Mezun
Memleket: Antalya
  Alıntı gelpcpc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2007 Saat 19:04
AMİN....
Allahım sana inanıp,güvenenlerin hep yanında ol,onları kazadan beladan,kötü insanlardan ,şeytanın oyunlarından uzak tut!iman edenlerin kalplerini nurla doldur!inananları cehennem azabından koru yarabbiim!

Selcuk
Yukarı Dön

cicoss
Selçuk üniversitesi - cicoss
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 17
Bölüm: giyim ö?retmenli?i
Memleket: Kocaeli
  Alıntı cicoss Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Eylül/2007 Saat 19:39
allah'ım bizi ve imanımızı şeytanın şerrinden ve vesvesinden koru...yaptığımız işlerde hakkımızda ve senin yolunda hayırlı olan kapılar aç..sen herşeyi gören ve bilensin...bizi yaptıklarımızla değil merhametinle sına...tüm kardeşlerimin dualarına kabul et..aminn...
Yukarı Dön

rose60
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
  Alıntı rose60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08/Eylül/2007 Saat 12:31
rabbim el açtık kapına geldik,sen den başka kapımız yok ,kapından kovama...yüzümüz yok kapına gelmeye ama sensin çaremiz,sığınağımız,el açtık dua ediyoruz,duamızı kabul eyle,Sana ve Efendimize leyık kul eyle.Rabbim aklımızı kalbimizi senin yolundan ayırma,senin yolunda emin kıl.Rabbim elimizden tut yoksa düşeceğiz.beni bensiz bıraksanda beni SENSİZ bırakma,Efendimiz ümmetini doğru yoldan ayırma,hatalarımızı affet,bizi kendine kul kabul et,gönlümüzden geçenleri bivze bağaşla....Amin amin amin
Yukarı Dön

elizan87
Selçuk üniversitesi - elizan87
Çalışkan Üye
Çalışkan Üye
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Gönderilenler: 252
Bölüm: kamu yönetimi
Memleket: Konya
  Alıntı elizan87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08/Eylül/2007 Saat 17:22

allahım hasta olanlara acil şifalar dertli olanlara devalar borçlu olanlara edalar nasip eyle sen yurdumuz koru yarabbim ve cümle muhammed ümmetinin dualarını kabul eyle

AMİİİİİİN...

Yukarı Dön

gelpcpc
Selçuk üniversitesi - gelpcpc
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 1381
Bölüm: Mezun
Memleket: Antalya
  Alıntı gelpcpc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08/Eylül/2007 Saat 17:27
rabbim dua eden avuçlarımızı boş çevirme bizide inananlardan eyle!anamızı babamızı vatanımızı sevdiklerimizi kötülüklerden koru!günahlarımızı affeyle!amin....

Selcuk
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 49>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın öğrenciyken hayata dair öğrendiklerimizgulbyazBugün * 01:01149296Selçuk üniversitesi mezun
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın su anda yanında olmasını ıstedığin kısıgulbyazBugün * 01:001936185Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 2009'da ÖSS'ye girecekler çok şanslıgulbyazBugün * 00:58563Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Hayat Oyun ve Eğlenceden İbaret DeğildirgulbyazBugün * 00:57111Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Diyarbakır'da ÇATIŞMA: 2 er şehit 4 er yaralıgulbyazBugün * 00:5630Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bakara suresi yalnızca 286 ayettir!..Bozkır BeyiDün * 23:47212Türk Dünyası
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümnalankutunDün * 23:1742359Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 'o' bunu okuyor ne söylemek istersiniz??nalankutunDün * 23:143008375Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ÜSTTEKİ ÜYENİN AVATARINI KONUSTUR:)rainDün * 22:481118201Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Forumda En Çok Kimi Merak Ediyosunuzkardelen_ayşeDün * 22:3286453Oyunlar ve Forum oyunları
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 1,297 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru