![]() |

|
|
||
|
|
||
Kayıt için gerekli belgeler
Selçuk üniversitesi yeni kayıt olanlara bilgiler
Selçuk üniversitesi yurtlar
|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 63> |
| Yazar | |
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 123 Puan : 1 Uyarı:0/10 Bölüm: Bindik bi alamete gidiyos kıyamete Memleket: Konya |
Konu: KONYA güzelmi?Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:34 |
|
öncelikle s.a herkese Bu sene ingilzceden sınava girdim puan büyük ihtimal selçuk dil edebiyata yetecek bende istiyorum memlekete yakın olduu için..ama batıdaki üniversitelerde kafamı karıştırmıyor deiller..Bi üniversiteyle ilgili en ii fikri orda okuyanlar verebilir sanırım..Konya da ingilizce öğretimi nası? Konyayı seçsek pişman olurmuyuz..Son olarak şehir sölenilen gibi fazla kapalımı? Teşekkür Edenler:vkurt, |
|
![]() |
|
Gönderilenler: 0 Puan : 11 Uyarı:0/10 Memleket: İstanbul |
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:34 |
|
hı hı çok güzel
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 123 Puan : 1 Uyarı:0/10 Bölüm: Bindik bi alamete gidiyos kıyamete Memleket: Konya |
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:38 |
Düzenleyen eXalted - 22/Temmuz/2007 Saat 20:41 |
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 3093 Puan : 32 Uyarı:0/10 Kan Grubu: A Rh (+) |
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:44 |
|
değil.. Düzenleyen candygirlll - 15/Mayıs/2008 Saat 12:58 |
|
|
BaNa GeReK ceNNet deĞİl,Sensiz CenNEt yaNık KoKAR...
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Gönderilenler: 1001 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: fizik(i.ö) Memleket: Kayseri |
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:46 |
|
orenci icin ideal bi sehir...eğlence yonunden biraz zayıf ama nese elimizdekinin kıymetini bilmemiz lazım...
|
|
|
SENNN ;
Bir kalemde aska kıyacak kadar, SENNN ; Bir nefeste kalbi yakacak kadar, SENNN ; Ömrüme sebep yaptığım yıllara, Günlere güneş yaptığım sevdamıza, KIYACAK KADAR DEĞİŞMİŞ OLAMAZSIN.... |
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 1001 Puan : 44 Uyarı:0/10 Memleket: Manisa Kan Grubu: A Rh(+) Takım: Galatasaray |
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:47 |
|
çok güzel... ayrı kalınca daha iyi anladım
|
|
|
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gönderilenler: 96 Puan : 0 Uyarı:0/10 Memleket: Konya |
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:47 |
|
RAHAT AMA SIKICI
|
|
![]() |
|
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:48 |
|
eyw teşekürler... inş seneye ordayız. biraz soğuk oluyomusheralde, aydından sora oraya alışmak biraz zor olucak ama idare edecez artık...! Düzenleyen eXalted - 22/Temmuz/2007 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 1018 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: ingilizce öğretmenliği(i.ö.) son sınıfff Memleket: karaman ermenek Takım: gs |
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 20:51 |
|
bende dilciyim.hem şehir hem dil eğitimi olarak konya güzel gönül rahatlığı ile yazabilirsin bence
|
|
![]() |
|
![]()
...::::Windows Mobile::::... Gönderilenler: 3127 Puan : 295 Uyarı:0/10 Memleket: Ankara Kan Grubu: A Rh + Takım: Avrupa Fatihi |
Gönderim Zamanı: 22/Temmuz/2007 Saat 21:00 |
|
Arkadaşım öncelikle şunu belirteyim memlekete yakın demişsin ankaradan geldiğini düşünerek şöyle söyleyeyim:Konya ilk zamanlar canını çok sıkacaktır nerden geldim bu kahrolası yere diyip için içini yiyecek emin ol,sürekli memlekete dönmek isteyecek ve her fırsatta gideceksin.Ama zamanla yavaş yavaş alışacaksın ve iyice konyayı benimseyeceksin.Konya küçük bir şehir olmasada trafik genel olarak bir sorun değildir istediğin yere rahatlıkla gidebilir,şehirde istediğin bir çok şeyi bulabilirsin,söylendiği gibi muhafazakar tarafı ağır basan bir şehirdir insanları genel olarak iyidir[gerçi ben insanlarına pek alışamamıştım ama neyse!].Son olarak gelmeni önerebilirim ama şunuda düşünki buradaki herkes selçuk üniversitesi öğrencisi okulllarını kötülemek isteyeceklerini sanmam yinede tercihini iyi yap.Hayatında başarılar...
Düzenleyen sersiler - 22/Temmuz/2007 Saat 21:01 |
|
NeKadar Bilirsen Bil!, Söylediklerin Karşındakinin Anladığı Kadardır.. Hz. Mevlana |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 63> |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | ||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Forum Kategorisi |
Osmanlılarda Fayton Arkası Yazıları...!!! | sultans_sufi | Bugün * 18:47 | 93 | Komik |
Bebek Resimleri Arşivi | backstage | Bugün * 18:47 | 4189 | Resim. |
surelerin şifası | gulbyaz | Bugün * 18:47 | 27 | Dini içerik bölümü |
\\\\\\ NFS UNDERCOVER //////// | merihan | Bugün * 18:42 | 67 | Bilgisayar ve internet |
Askeri konvoya mayınlı tuzak: 1 şehit | nihal_26 | Bugün * 18:42 | 23 | Haberler |
hayvanların komik halleri....:):) | gulbyaz | Bugün * 18:40 | 38 | Resim. |
Teröristler kamyon taradı | merihan | Bugün * 18:40 | 13 | Haberler |
dua edelim mi? | nihal_26 | Bugün * 18:38 | 3591 | Dini içerik bölümü |
SEYDİŞEHİR MYO | dogan33 | Bugün * 18:37 | 1315 | Yüksek Okullar ve Meslek Yüksek Okulları |
ideal öğrenci yurtları konya | cugu88*B* | Bugün * 18:34 | 232 | Selçuk üniversitesi öğrenci yurtları |