![]() |

|
|
Osmanlılarda Fayton Arkası Yazıları...!!! |
Yanıt Yaz
Yazdır - Osmanlılarda Fayton Arkası Yazıları...!!!
|
| Yazar | |
![]()
TakeMeBreatAway Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 1771 Puan : 31 Uyarı:0/10 Memleket: Ankara Kan Grubu: 2546987 Takım: aım@moekemluv.som |
Alıntı Cevapla
Konu: Osmanlılarda Fayton Arkası Yazıları...!!!Gönderim Zamanı: 22/Nisan/2007 Saat 00:46 |
|
medreselim (entelektüel)
o şimdi yeniçeri (militarist) hatalıysam: tiz kellesi vurula (realist) tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) huzur islamda (neo-klasik) padişahım çok yaşa (oportunist) yezidim ama akce bende babadan ogula degil alınteri mekteplim rahmetli de şahlanırdı padişahım çok yaşa (yalaka yeniçeri) hataliysam kellemi vurun, kaziga oturtun paşa babam sağolsun akıncısın dediler kız vermediler o şimdi sadrazam tek rakibim padişah! padişahın faytonunda : veliaht on board miras değil zeamet fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! alırım faytonunu hakkını ver faytonun hakkını ! havan kime sultanım rampaların ustasiyim, sagliginizin duacisiyim devşirmesin dediler vermediler :....)
Teşekkür Edenler:nihal_26, ay-yıldız, sudem, null, |
|
|
AKREBİN ZEHRİ KALBİME İŞLEDİ
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 1639 Puan : 1315 Uyarı:1/10 Bölüm: gıda mühendisliği Memleket: NEVŞEHİR Kan Grubu: B Rh(+) Takım: GALATASARAYYYY(alternatifi yok) |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 23:47 |
|
ha ha ha denir heralde bunaa..!!!
|
|
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 1577 Puan : 230 Uyarı:0/10 Bölüm: jeoloji müh. ve işletme Memleket: TÜRKİYEm Kan Grubu: A Rh+ Takım: Galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 23:50 |
|
güzelmiş yaw gece gece beni güldürdün Allahta seni güldürsün...
|
|
|
ÖNCE VATAN... bu böyle biline!!! NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 643 Puan : 151 Uyarı:1/10 Bölüm: Harita - Kadastro Memleket: istanbul Kan Grubu: A Rh(+) Takım: Galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27/Ağustos/2008 Saat 23:50 |
|
tek rakibim padişah!
güzelmiş..
|
|
|
|
![]() |
|
Gönderilenler: 900 Puan : 675 Uyarı:1/10 Bölüm: ... Memleket: TÜRKİYE Kan Grubu: ... Takım: ... |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 00:55 |
Sağol Güzel Olmuş ... |
|
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 951 Puan : 408 Uyarı:0/10 Memleket: KONYA Kan Grubu: AB RH + Takım: GALATASARAY |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 11:34 |
|
padişahım çok yaşa (yalaka yeniçeri)
haha |
|
|
İNSANLARI KİTAPLAR GİBİ DÜŞÜNÜN KAPAKLARINA ALDANMAYIN OKUMAYA BASLAYINCA DEGERİNİ ANLARSINIZ...
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüks Gönderilenler: 26 Puan : 0 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 11:48 |
|
havan kime sultanımmm:D
güzel:)
|
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 418 Puan : 84 Uyarı:0/10 Bölüm: Hazır Giyim Öğretmenliği Memleket: Giresun/Ankara Kan Grubu: A(Rh)+ |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 18:47 |
|
güzelmiş..
|
|
|
BİR YERİN ADINA DENİNCE TÜRK ÜLKESİ
GÖZÜM BAYRAK ARAR KULAĞIM EZAN SESİ |
|
![]() |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 798 Puan : 495 Uyarı:0/10 Memleket: Konya |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Ağustos/2008 Saat 18:50 |
|
çok güzel
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Enstrüman Şeklinde Hayvancıklar | fatom | Bugün * 12:46 | 60 | 7 | Resim. |
Yeni çılgınlık kan falı: 0 cesur A sinirli | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:45 | 3 | 0 | Sağlık - Güzellik |
Deniz Kenarındaki Esrarengiz Taşlar | fatom | Bugün * 12:44 | 12 | 2 | Resim. |
Grafikerin Canı Sıkılırsa.... | fıştık | Bugün * 12:42 | 55 | 7 | Resim. |
DTP mitinginde bayrak açma mazereti | fıştık | Bugün * 12:40 | 5 | 1 | Haberler |
ALES ve ek yerleştirme açıklandı | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:39 | 4 | 0 | Haberler |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | fıştık | Bugün * 12:38 | 687 | 201 | Serbest Kürsü |
Begendiginiz Parçadan Küçük Bir Bölüm | fıştık | Bugün * 12:37 | 827 | 114 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | fıştık | Bugün * 12:35 | 603 | 132 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Gitar Akor Tab Nota Arşivi | akrebin gözleri | Bugün * 12:33 | 629 | 21 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |