Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Serbest Paylaşım Alanı > Dizi - Sinema
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular
İletişim   Yardım Yardım  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sizi en çok etkileyen film?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - Sizi en çok etkileyen film? Sayfa  123 25>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

vuslatım sana
Selçuk üniversitesi - vuslatım sana
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi
Gönderilenler: 10
Uyarı:0/10
Bölüm: ingiliz dili ve edebiyaty
  Alıntı vuslatım sana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sizi en çok etkileyen film?
    Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 10:25

BENı EN ÇOK ETKıLEYEN FıLM PRıDE AND PREJUDıCE YANı AşK VE GURUR...ANÇAK BU KADAR SEÇKıN OLABıLıR BıR FıLM ıNANILMAZ BıR AşK...NOT DEFTERındeki aşktan daha ilgi çekici...ne de olsa bir romandan uyarlanmış...

Ancak bir kadın senarist, sevdiği erkekle dans eden kadının o anki düş dünyasına sızıp onun erkeğiyle o salonda baş başa olmayı hayal ettiğini görebilir.
Salıncakta dönen bir kadının gözünü merceğe dönüştürüp dünyanın da onunla birlikte döndüğünü, değiştiğini gösterebilir.
Kibrin tutkuya ne kadar yakın durduğunu bilebilir.
Kadının suskunluğunu sese dönüştürebilir.Sizi en çok etkileyen film?
Mesafenin çoğalttığı çekim gücünü perdede ateşleyebilir.
Ama bu ateşleme de anlık bir haz patlamasından ziyade zamana yayılan bir duygu yoğunlaşmasıdır.
Kaba bir cinsellikten çok ateşli bir erotizm içerir.
Yine bir kadın senarist elinden çıkma Piyano'da erkek, sevgilisinin kaçmış çorabında açılan bir gedikteki ten parçasına dokunarak ürpertiyordu onu....
"Aşk ve Gurur"da ihtirasla beklediği erkeğe film boyunca gözleriyle yakaran kadın, sonda, ona nihayet kavuştuğunda elini avuçlarının arasına alıp bir öpücük konduruyor ve "Elleriniz üşümüş" diyor.
O kadar!

Teşekkür Edenler:
Yukarı Dön

mdl42
Selçuk üniversitesi - mdl42
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 712
Bölüm: temel e?itim
  Alıntı mdl42 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 10:27
son izlediklerim içinde
son osmanlı yandım ali

""geldikleri gibi giderler""

Düzenleyen mdl42 - 22/Şubat/2007 Saat 10:31
Yukarı Dön

faili malum
Selçuk üniversitesi - faili malum
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
fizikçii
Gönderilenler: 719
  Alıntı faili malum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 10:29
babam ve oğlum gerçi modası gecttı ama..
bi de buz dewri-2
Yukarı Dön

YILMAZ
Selçuk üniversitesi - YILMAZ
Site Kurucusu
Site Kurucusu
Yılmaz YIKILMAZ
Gönderilenler: 1429
Bölüm: Bilgisayar Sist. Ögrt.
Memleket: Elazığ
Kan Grubu: AB Rh+
Takım: Fenerbahçe
  Alıntı YILMAZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 10:29
testere 2
"ınsan ölümle burun buruna gelince içtiği sudan bile tat alıyor."
Yukarı Dön

muay_thai
Selçuk üniversitesi - muay_thai
Yönetici
Yönetici
Gönderilenler: 5432
Bölüm: İnşaat Müh.(5. sınıf)
Memleket: EREĞLİ
Kan Grubu: 0 RH +
Takım: FENERBAHÇE
  Alıntı muay_thai Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 10:32
cesur yurek
Yukarı Dön

kareem
Selçuk üniversitesi - kareem
Yeni Üye
Yeni Üye
Gönderilenler: 6
Bölüm: ingilizce
  Alıntı kareem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 10:39

Tarantino nun OTEL filmi,gerçekten cok etkileyici ve mide bulandırıcı...

Yukarı Dön

kağan
Selçuk üniversitesi - kağan
Üye
Üye
Gönderilenler: 40
Bölüm: Türkçe Ö?retmenli?i
  Alıntı kağan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 11:17
tutku
Yukarı Dön

gulumse_06
Selçuk üniversitesi - gulumse_06
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi ıktisadi ve ıdari Bilimler Fakültesi
Gönderilenler: 22
Bölüm: kamu yönetimi
  Alıntı gulumse_06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 11:19
valla şimdiye kadar izlediklerimden bi titanik bide babm ve oğlum modası geçm,iş ama öle bi filimde yapamadaılar bana göre....
Yukarı Dön

vuslatım sana
Selçuk üniversitesi - vuslatım sana
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi
Gönderilenler: 10
Bölüm: ingiliz dili ve edebiyaty
  Alıntı vuslatım sana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 12:02
hayatın içinden i izledim biraz önce tavsiye ederim...ilginç bir teması var doğrusu...
Yukarı Dön

r_E_J_i
Selçuk üniversitesi - r_E_J_i
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi ıktisadi ve ıdari Bilimler
Gönderilenler: 53
Bölüm: iktisat
Memleket: Antalya
Kan Grubu: AB Rh(+)
Takım: Beşiktaş
  Alıntı r_E_J_i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Şubat/2007 Saat 12:16
evet otel filmi güzeldi..zaten tv de yayınlansa film 10 dakakya iner.ilk bölümdeki açık sahneler ve son bölmüdeki kanlı sahneler rtük zaten hazır hemen sansür...Sizi en çok etkileyen film?
Bir Takım Çizeceksin Kimseler Yenemeyecek...!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 25>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet OdasıVito CorleoneBugün * 12:12976238Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:PVito CorleoneBugün * 12:11563127Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Gerçek Aşkı Arayanlar Buraya!!!Ruzgar_GuluBugün * 12:0970Dini içerik bölümü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ELİF SEVDASIakrebin gözleriBugün * 12:08696Hikayeler ve fıkralar
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Begendiginiz Parçadan Küçük Bir BölümRuzgar_GuluBugün * 12:07816112Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın NG Fotoğraf Yarışması Türkiye sonuçlarıRuzgar_GuluBugün * 12:0630Kültür Sanat
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeden Farkın Ne??fıştıkBugün * 12:0610728Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bilmem fark ettiniz miVaveylaBugün * 12:05295Resim.
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın basshunter -----buten annamerihanBugün * 12:0510Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bu Gün Doğum Günü Olan ÜyelerI am legendBugün * 12:022216212Serbest Kürsü
Forum Atla Forum Permissions View Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.
Reklam istemiyorum
icat etti Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru