![]() |

|
|
Avon ürünleri satılır - indirimli ürünler |
Yanıt Yaz
Yazdır - Avon ürünleri satılır - indirimli ürünler
|
Sayfa 123 36> |
| Yazar | |
Selçuk Üniversitesi Türkiye Gönderilenler: 1353 Puan : 2 Uyarı:0/10 Kan Grubu: Arh+ |
Alıntı Cevapla
Konu: Avon ürünleri satılır - indirimli ürünlerGönderim Zamanı: 01/Ocak/2007 Saat 16:26 |
|
ARKADAşLARR ıNDıRıMEE GıRENN ÜRÜNLERıı BURAYA YAZACAMM ıSTEğıNııZ OLURSAA ÖZEL MESAJLA ULAşINNNNNN arkadaşlarrrrrr ,ocak 20sinden şubatt sevgililerr günü kataloğu da artıkkk geçerliiiii 6.cı sayfadan sonraa ürünleriii yazmaya başlicamm Düzenleyen aysegul63 - 18/Ocak/2007 Saat 15:50 Teşekkür Edenler: |
|
|
Bahar yüzü görmeyen Kardelenler gibiyim. Açmaya gücüm yetmiyor.
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 2542 Puan : 32 Uyarı:0/10 Bölüm: MaTeMaTiK Memleket: Trabzon Kan Grubu: AB Rh(+) Takım: Galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01/Ocak/2007 Saat 17:20 |
|
yaz bakalım
bana bi el kremi ii olur :)
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Türkiye Gönderilenler: 1353 Puan : 2 Uyarı:0/10 Kan Grubu: Arh+ |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2007 Saat 12:25 |
|
gliserinli el kremii=4 ytl ye
saç kremii=4ytl
şampuan=4ytl
üçlüü şampuan 9 ytl(farlı marka)yine ayrıı isteyene 3 ylt ye olur
banyodan sonra bakım=4 ytl
surrenderr erkek dökmeli parfüm=13 ytl
rolonlar(active avon)=3.5
fırçalı ruj=7 ytl(normalde üçlü set ayrı ayrı aynı indirimli fiyata veriliyo)
vücut sıkılaştırıcı losyon(500 ml) bayan için =8 ytl
güzell hediyee edilebilecekk kalitelii parfümler de fondoten de ve setlerr varr
ihtiyacınızz olann şaylaerrii sorun indimdeysee yazayım(şimdilikk hepsini yazamicam
ayrıntılı isteğinizz oluncaa marka ve ayrıntısını sölerim
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]()
ILKAYGULDEN Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakült Gönderilenler: 1354 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: Makine mühendisliği Memleket: Ankara Kan Grubu: A Rh+ Takım: GS |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2007 Saat 12:30 |
|
ARKADASLAR GELIN SIZ BENI BULUN KATALOGTAN BEN SIZE GOSTEREYIM BEN TAKSIT DE YAPIYORUM MAKINA MUH 3. SINIF ILKAY KATA GELIN ILKAY KIM DEYIN GOSTERIRLER KESIN BULURSUNUZ KORKMAYIN AYSEGULCUK REKABET ORTAMI BIRAZ HEYECAN VEREYIM DEDIM IZIN VAR MI BURDAN SATIS YAPMAYA YA SUPER TESEKKUR EDERIM BAYLAR BAYANLAR YARDIMCI OLURUM BEN ISIMI SEVEREK YAPIYORUM SONUCTA BEN DE OGRENCIYIM OGRENCI HALINDEN ANLARIM PARAYI DERT ETMEYIN HADI BAKALIM BU KIYAGI BENDEN BASKA KIMSELER YAPMAZ
|
|
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 2542 Puan : 32 Uyarı:0/10 Bölüm: MaTeMaTiK Memleket: Trabzon Kan Grubu: AB Rh(+) Takım: Galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2007 Saat 12:41 |
|
şampuan ve el kremi alırım ama fen edebiyata geitrirseniz :)
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
......PeGaSuS AetHeR Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gönderilenler: 28 Puan : 18 Uyarı:0/10 Bölüm: MakineResimKonstrüksiyon |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2007 Saat 12:42 |
|
Forumda rekabet haa süper olmuş
PERCEIVE marka parfümün fiyatı ne kadar oldu acaba?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2007 Saat 12:43 |
|
tamam oakk ;bn reklamıı sevmiyorumm bakk esra anlamışş hemen gerçekten gereğinii yaparımm zaten özel isteğinizi özel mesajla konuşuruzz;
|
|
|
|
|
![]() |
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2007 Saat 12:47 |
|
o indiimde değil yaa 58 ytl ama indirimsiiz hali baki
Düzenleyen aysegul63 - 02/Ocak/2007 Saat 12:50 |
|
|
|
|
![]() |
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2007 Saat 12:49 |
|
tamam 15in de okulda olcam. ürünleri getirirsen hemen alırım zaten. el kremi we şampuan istiooooommmmmmmmm...............
bi de saç kremi yazdın ya. bunun erkek kız farkedio mu??? krem dion ama neye yarıo buuuuuuu?_ Düzenleyen oak_61 - 02/Ocak/2007 Saat 12:49 |
|
![]()
|
|
![]() |
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2007 Saat 12:52 |
|
yokk onlarr fark etmiyoo;
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 36> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
ALES ve ek yerleştirme açıklandı | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:39 | 2 | 0 | Haberler |
DTP mitinginde bayrak açma mazereti | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:38 | 2 | 0 | Haberler |
Şu Anda Hangi Şarkıyı Dinliyorsun ??? | fıştık | Bugün * 12:38 | 687 | 201 | Serbest Kürsü |
Begendiginiz Parçadan Küçük Bir Bölüm | fıştık | Bugün * 12:37 | 825 | 114 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | fıştık | Bugün * 12:35 | 597 | 132 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Gitar Akor Tab Nota Arşivi | akrebin gözleri | Bugün * 12:33 | 629 | 21 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Havada zehir var | merihan | Bugün * 12:31 | 4 | 1 | Haberler |
Dünya'dan Tarihi Polis Kelepçeleri | fatom | Bugün * 12:29 | 48 | 8 | Resim. |
Grafikerin Canı Sıkılırsa.... | merihan | Bugün * 12:26 | 49 | 6 | Resim. |
ANLAMLI TABLO!!! | merihan | Bugün * 12:25 | 43 | 3 | Resim. |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |