![]() |

|
|
şikayetler hakkında |
Yanıt Yaz
Yazdır - şikayetler hakkında
|
Sayfa 123 12> |
| Yazar | |
Yılmaz YIKILMAZ Gönderilenler: 1429 Puan : 277 Uyarı:0/10 Bölüm: Bilgisayar Sist. Ögrt. Memleket: Elazığ Kan Grubu: AB Rh+ Takım: Fenerbahçe |
Alıntı Cevapla
Konu: şikayetler hakkındaGönderim Zamanı: 20/Ekim/2006 Saat 03:08 |
|
Burası sadece üyelerin şikayetleri için açılmıştır. Başka amaçlar için kullanılamaz.
Burda yazdıklarınızı silemezsiniz ve düzeltemezsiniz Bunun bilincinde olarak mesaj yazmanız rica olunur.. Teşekkür Edenler:gitartist, |
|
|
Sorun ve önerileriniz için info@forumselcuk.com
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 2922 Puan : 327 Uyarı:0/10 Bölüm: Ey Aşk!! Kendini herkesten üstün gören nefis firavununa Musa Gibi Seslen.. Memleket: Ölüşehir |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31/Ekim/2006 Saat 13:36 |
|
üstteki için şarkı seç konusu neden kapatıldı??
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Yılmaz YIKILMAZ Gönderilenler: 1429 Puan : 277 Uyarı:0/10 Bölüm: Bilgisayar Sist. Ögrt. Memleket: Elazığ Kan Grubu: AB Rh+ Takım: Fenerbahçe |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01/Kasım/2006 Saat 02:29 |
|
yeterince cvp yazılmıştı zaten
1000+ yorum vardı
başka konulara önem verilmesi gerekli
|
|
|
|
|
![]() |
|
Gönderilenler: 85 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: Bilgisayar Programcılığı Memleket: İskenderun Kan Grubu: 0 Rh + Takım: Fenerbahçe |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01/Kasım/2006 Saat 05:02 |
|
Yüksek Okullar ve Meslek Yüksek Okulları
forumu alt forumlardan oluştuğu için mesaj sayımı yapılmıyor. Galiba forumun bu alt forumlardaki mesajlarıda sayma özelliği var. Aktif edilmesini rica ediyorum çünkü foruma girince sadece orada 0 mesaj gözüküyor bu görüntüde yeni girecek olanların burası boş diyip geçmesine neden oluyor bu benim görüşüm ve doğru olduğu kanaatindeyim karar sizin teşekkürler..
|
|
|
:) bilgisayar adına birşeyler öğrenmek ve paylaşmak için çıldırın bir kişilikkkkkkkkkkkkkkk
|
|
![]() |
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01/Kasım/2006 Saat 05:07 |
|
|
|
![]() |
|
Gönderilenler: 85 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: Bilgisayar Programcılığı Memleket: İskenderun Kan Grubu: 0 Rh + Takım: Fenerbahçe |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01/Kasım/2006 Saat 05:10 |
|
wbb de böyle bir özellik olduğunu sanıyorum bir araştırma yapılsa iyi olur gerçekten çok kötü bir görüntü veriyor.
çalışmalarınız için teşekkürler
|
|
|
:) bilgisayar adına birşeyler öğrenmek ve paylaşmak için çıldırın bir kişilikkkkkkkkkkkkkkk
|
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 20 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: Egitim fakultesinden bi bölüm Memleket: İzmir |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Kasım/2006 Saat 07:39 |
|
Bu sitenın web tasarımından çok şikayetçiyim.Avatarı biraz büyük koyunca avatar yarım çıkıyor.ımzamız biraz büyük olunca da bi tane çubuk çıkıyor.O çubugu yukarı ve aşagı hareket ettirerek imzanın tamamını görmek zorunda kalıyoruz.Bunlara ne gerek var arkadaşlar.Ayrıca site diger form sitelerıne göre çok yavaş.
|
|
|
GÖKTE YILDIZI ALLAH,YERDE İSE BİZ YAPARIZ(Die Mercedes-Benz Mannschaft)
FOREVER ONLY GERMAN CARS Modifiye;Estetik duyguyu abartılı olmayacak şekilde uygun parçalarla birleştirebilme sanatıdır |
|
![]() |
|
![]()
Gönderilenler: 5432 Puan : 586 Uyarı:0/10 Bölüm: İnşaat Müh.(5. sınıf) Memleket: EREĞLİ Kan Grubu: 0 RH + Takım: FENERBAHÇE |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22/Kasım/2006 Saat 09:07 |
arkadasım onun gibi bi çok oyun konusunu ben sildim fakat devam edilmesi için isminin arkasına 2 koyarak yeniden açtım oyunlar bölümünde bakarsan görürsün
|
|
![]() |
|
Selçuk Üniversitesi ılahiyat Fakültesi Gönderilenler: 14 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: ilahiyat |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13/Aralık/2006 Saat 05:01 |
|
selamün aleyküm arkadaşlar bişey sorcam selcuk unıversıtesının butun fakultelerı adına bır başlık var forumda ama sadece ilahiyat yok:(((
yoksa siz bizi begenmiyormusunuz:)
|
|
![]() |
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13/Aralık/2006 Saat 05:18 |
|
shule haklısın da
Biz o kategorileri talebe göre açıyoruz
şimdiye kadar ilahiyattan hiç üye görmedim
zaten bi kaç kişi olsa bize de kategori açın deseniz mutlaka açarız
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 12> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Sohbet Odası | fıştık | Bugün * 12:06 | 948 | 232 | Serbest Kürsü |
NG Fotoğraf Yarışması Türkiye sonuçları | Ruzgar_Gulu | Bugün * 12:06 | 1 | 0 | Kültür Sanat |
Üstteki Üyeden Farkın Ne?? | fıştık | Bugün * 12:06 | 102 | 28 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Bilmem fark ettiniz mi | Vaveyla | Bugün * 12:05 | 28 | 5 | Resim. |
Üstteki Üyeyi Nasıl Bilirsin:P | fıştık | Bugün * 12:05 | 559 | 126 | Oyunlar ve Forum oyunları |
basshunter -----buten anna | merihan | Bugün * 12:05 | 1 | 0 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Bu Gün Doğum Günü Olan Üyeler | I am legend | Bugün * 12:02 | 2214 | 212 | Serbest Kürsü |
ORHAN GAZİ 1326 - 1359 | Ruzgar_Gulu | Bugün * 11:56 | 2 | 0 | Türk Dünyası |
Kırmızı Işık | Ruzgar_Gulu | Bugün * 11:50 | 5 | 0 | Hikayeler ve fıkralar |
ViZYONDAKi FiLMLER | merihan | Bugün * 11:45 | 4366 | 224 | Dizi - Sinema |
| Forum Atla | Forum Permissions ![]() Açık Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |