|
|
|
Söz Düşümleri - 2010 |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 56> |
| Yazar | |
![]()
FORUMUN ŞEKERİ :) Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 7275 Puan : 2224 Uyarı:1/10 Bölüm: Herkes akıllı ben şehrin delisi:) Memleket: Tokat_Konya_Sivas_ Kan Grubu: A RH(+) Takım: ***CiMBBOOOOMM*** |
Alıntı Cevapla
Konu: Söz DüşümleriGönderim Zamanı: 08/Ekim/2009 Saat 11:55 |
|
sevdiginiz sözler,cümleler,duvar yazilari ne bilim hosunuza giden kisa yazilari buraya yazalim Hala Küçük Bir Kiz Çocuguyum Hala Yüksek Sese Kirilir, Hala Kolumu Sertçe Tutarsan Aglarim... Bana Pahali Seyler Alma Elma Sekerine Bayilirim... Ne Olur Tut Ellerimi...Yalnizliktan Korkarim Düzenleyen net-muratt - 29/Kasim/2009 Saat 21:12 Teşekkür Edenler:Güliz, fahrettin, hayalist, |
|
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Ekim/2009 Saat 11:57
|
|
çogalan sizisiyla mutlu yaramsin
hala biraktigim gibi misin
yaksa beni biraktigin gibi mi???
|
|
|
Bu kullanıcı gerçek bir kullanıcı değildir. Forumdan üyeliği silinenlerin mesajları misafir kullanıcısı üzerine geçer.
|
|
![]()
FORUMUN ŞEKERİ :) Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 7275 Puan : 2224 Uyarı:1/10 Bölüm: Herkes akıllı ben şehrin delisi:) Memleket: Tokat_Konya_Sivas_ Kan Grubu: A RH(+) Takım: ***CiMBBOOOOMM*** |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Ekim/2009 Saat 17:28
|
|
Büyümek fikri yoktu aklimda bundan 10 yil önce |
|
Dedim lâl'im dedi âhvalinim..! Dedim rızâmsın, dedi ahiretliğimsin..! Dedim kimsin dedi Elhamdülillah seninim... |
|
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Ekim/2009 Saat 17:28
|
|
Kisa bir mola vermek istiyorum izin verir misinHAYAT? |
|
Dedim lâl'im dedi âhvalinim..! Dedim rızâmsın, dedi ahiretliğimsin..! Dedim kimsin dedi Elhamdülillah seninim... |
|
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08/Ekim/2009 Saat 23:12
|
|
gülüsün uzatiyor ömrünü öykümün
solumazsam seni kahramanlari yürüyor üzerime
seni düsünerek kurcaliyorum deliligimi
bütün süpheleri sürüyorum mecnunun çölüne
kum faust’u bogar simdi
kendime seni tanimanin bedelini ödetiyorum
sen bitti say
...ben üç nokta koyuyorum
|
|
|
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Ekim/2009 Saat 12:18
|
|
Herkez Kendi Çapinda Muhtesemdir; Kiminin Çapi WardiR Kiminin YariÇapi. |
|
|
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Ekim/2009 Saat 12:26
|
|
Kayip Manifesto...! Hakiki muhabbetler kurup yasamayi istiyorum. Yasim henüz neden insanlarin bu kadar zalim oldugunu anlamayacak kadar büyük. Hani diyor ya Ron Wild ;“Çaglarin bilgeligini ara; ama dünyaya bir çocugun gözleriyle bak!”diye. Iste çocuk olamadigim için bilemiyorum. Bilgi nedir? Ask nedir? Zalim niyedir? Çocuk olmak istiyorum iste. Böyle! ... sükut gibi münzevi, çiglik kadar hür ... ^^HuZur IÇiNde YatSiN çoCukLuk GünLeriM^^ |
|
|
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Ekim/2009 Saat 12:27
|
|
Ayrilik, her siir-i muhabbetin son misrasidir.... |
|
|
![]()
2010 - Yılın Üyesi Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 10033 Puan : 6399 Uyarı:0/10 Bölüm: Sahilime demirliyor rotası şaşmış her kâşif... Memleket: İsLamboL Kan Grubu: 0 Rh (-) Takım: Anti-Emperyalist... |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Ekim/2009 Saat 12:30
|
|
Küçükken gamzelerim vardi benim, Büyüdükçe hüzne sattim hepsini...
|
|
|
Tarihim ki irabım hitabım mı düzelsin Sözün şarlatanını alnından çivilerim ... Hakan İlhan KURT |
|
![]()
2010 - Yılın Üyesi Selçuk Üniversitesi Mezun Gönderilenler: 10033 Puan : 6399 Uyarı:0/10 Bölüm: Sahilime demirliyor rotası şaşmış her kâşif... Memleket: İsLamboL Kan Grubu: 0 Rh (-) Takım: Anti-Emperyalist... |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09/Ekim/2009 Saat 13:04
|
|
"Öyle agirdi ki üzerine yikilan mana, Sizim Elif Sizisi...
|
|
|
Tarihim ki irabım hitabım mı düzelsin Sözün şarlatanını alnından çivilerim ... Hakan İlhan KURT |
|
Yanıt Yaz
Yazdır - Söz Düşümleri
|
Sayfa 123 56> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Üstteki Üyenin Avatarına Göre Meslek Yakıştır? | parab0la | Bugün * 21:15 | 7997 | 1141 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Üçüncü Tekil Şahısa Bir Not Yaz | de rossi | Bugün * 21:15 | 14342 | 1153 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Şu anda reddedemeyeceğiniz şey ? | de rossi | Bugün * 21:13 | 2229 | 281 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Konya Bu Görüntüsü ile Dünya Birincisi | şimşek | Bugün * 21:09 | 723 | 34 | Konya,Konya haberleri,Konya resimleri,Konya mevlana |
Ferrari Yolcu , Castro Geliyor | de rossi | Bugün * 21:08 | 18 | 4 | Futbol |
... gibiyim | şimşek | Bugün * 21:05 | 3195 | 373 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Guti: Dört saatte bir ezan sesi var | de rossi | Bugün * 21:04 | 39 | 2 | Futbol |
Ne Çağrıştırıyor? | şimşek | Bugün * 21:01 | 8684 | 1473 | Oyunlar ve Forum oyunları |
Sohbet Odası | kızıl_yaprak | Bugün * 20:43 | 7259 | 1260 | Geyik |
Buğulanmış bir cama ne yazardın? | de rossi | Bugün * 20:42 | 9664 | 1035 | Oyunlar ve Forum oyunları |
forumselcuk.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili işlem yapılacak ve size dönüş yapılacaktır.