Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Selçuk Üniversitesi > Yüksek Okullar ve Meslek Yüksek Okulları
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular Aktif Kullanıcılar
  Oyun   İletişim / Reklam   Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

s.ü sbmyo turizm rehebrlik bölümü - 2010

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konuyu paylaş Paylaş  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

sympathetic
Selçuk üniversitesi - sympathetic
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüks
Gönderilenler: 28
Uyarı:0/10
  Alıntı sympathetic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: s.ü sbmyo turizm rehebrlik bölümü
    Gönderim Zamanı: 07/Eylül/2009 Saat 18:13

bölüm hakkinda bilgi isterseniz yardimci olurum s.ü sbmyo turizm rehebrlik bölümü
Teşekkür Edenler:

deli_galip
Selçuk üniversitesi - deli_galip
Üye
Üye
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Gönderilenler: 41
Memleket: KONYA
Takım: !!GaLaTaSaRaY!!
  Alıntı deli_galip Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11/Eylül/2009 Saat 22:43
slm ben ilk senmi dondurdum fakat dodurma islemim bazi nedenlerden dolayi isleme geçemedi..yani ilk sene gidemedigimden dolayi snif tekrari olacak.bu sene yeni baslicam hayirlisiyla.sanirim ilk senemki bütün dersleri vermem gerekecek.yani bu sene durumum zor ama çalisip yapacagima inaniyorum..ögrenmek isstedigim bu durum beni nasil ve ne sekilde etkiler?zorluk durumum ne olur?

muratayhan
Selçuk üniversitesi - muratayhan
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Beyşehir Yüksekokulu
Gönderilenler: 67
  Alıntı muratayhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04/Eylül/2010 Saat 13:46
slm bende bu sene turizm rehberlik bölümünü kazandım inş. herkes için hayırlısı olur bu bölümdeki arkadaşlarla tanışmak isterim.... :)))
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - s.ü sbmyo turizm rehebrlik bölümü
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyenin Avatarına Göre Meslek Yakıştır?de rossiBugün * 21:1279891140Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Konya Bu Görüntüsü ile Dünya BirincisişimşekBugün * 21:0972334Konya,Konya haberleri,Konya resimleri,Konya mevlana
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Ferrari Yolcu , Castro Geliyorde rossiBugün * 21:08174Futbol
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ... gibiyimşimşekBugün * 21:053195373Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Guti: Dört saatte bir ezan sesi varde rossiBugün * 21:04382Futbol
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Şu anda reddedemeyeceğiniz şey ?şimşekBugün * 21:032227280Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Ne Çağrıştırıyor?şimşekBugün * 21:0186841473Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sohbet Odasıkızıl_yaprakBugün * 20:4372571260Geyik
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Buğulanmış bir cama ne yazardın?de rossiBugün * 20:4296641035Oyunlar ve Forum oyunları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üstteki Üyeden Farkın Ne?de rossiBugün * 20:3553893Oyunlar ve Forum oyunları

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version Private Edition
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.
program oyun arşivi nedir nasıl yapılır selçuk oyun siteleri Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru
İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan forumselcuk.com sitesinde TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
forumselcuk.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler infoforumselcuk.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili işlem yapılacak ve size dönüş yapılacaktır.