Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Diğer Kategoriler > İlanlar
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular Aktif Kullanıcılar
  Oyun   İletişim / Reklam   Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Forumselçuk Kan Bankası - 2010

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konuyu paylaş Paylaş  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

candygirlll
Selçuk üniversitesi - candygirlll
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Öğrencisi Değil
Gönderilenler: 3082
Uyarı:0/10
  Alıntı candygirlll Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Forumselçuk Kan Bankası
    Gönderim Zamanı: 28/Ocak/2008 Saat 11:14

A Rh(+)

Düzenleyen candygirlll - 28/Ocak/2008 Saat 11:20

disabled_26
Selçuk üniversitesi - disabled_26
Üye
Üye
Gönderilenler: 144
Kan Grubu: A Rh(+)
  Alıntı disabled_26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18/Ocak/2008 Saat 10:08
A rh(+) ulasabilirsiniz ama tel no bana sakat geliyo biraz
ßy_eS-eS_OgLaN_26

mona_roza
Selçuk üniversitesi - mona_roza
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 1897
  Alıntı mona_roza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09/Ocak/2008 Saat 23:18
A Rh + maalesef:((
Allah yardimcisi olsun

Olmasada_Olur
Selçuk üniversitesi - Olmasada_Olur
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 1590
Bölüm: Turizm ve Otel İşletmeciliği
Memleket: İstanbul
Kan Grubu: AB rh (+)
Takım: BJK
  Alıntı Olmasada_Olur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07/Ocak/2008 Saat 18:29
bende AB RH + kime lazimki?

yittim gayri:)
Selçuk üniversitesi - yittim gayri:)
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Gönderilenler: 1064
Bölüm: RESTORASYON
Memleket: karaman
Kan Grubu: a rh+
Takım: BEŞİKTAŞ...:)
  Alıntı yittim gayri:) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07/Ocak/2008 Saat 18:25

AB RH POZITIF ,bende verebilirim her zaman amma tlf olmaz hakkatten yawww,iyi niyet su istimal edilir kesin:(

SelcukSelcuk

psikolojikdeli
Selçuk üniversitesi - psikolojikdeli
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 1015
Bölüm: PDR
Memleket: Konya
  Alıntı psikolojikdeli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Kasim/2007 Saat 01:12
A rh + ama telefon isi gerçekten pek uygun olmaz yaaw biraz daha uygun bi fikir üretelim
YaŞaSıN SaaT KaRDeŞLiĞi

muay_thai
Selçuk üniversitesi - muay_thai
Yönetici
Yönetici
Gönderilenler: 6431
Bölüm: İnşaat Mühendisliği Mezun
Memleket: EREĞLİ
Kan Grubu: 0 RH +
Takım: FENERBAHÇE
  Alıntı muay_thai Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21/Kasim/2007 Saat 23:22
0 rh + benden
Sonu yokmuş beklemenin
Resimleri saklamanın
Ömrüm ona feda olsun
Asilce bir veda olsun
Son şarkıyı çal kemancı
Gelmeyecek o yalancı

Misafir
Selçuk üniversitesi - Misafir
Misafir
Misafir
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21/Kasim/2007 Saat 22:58
a rh+ bende her zaman gelirim ....

meryan pdr
Selçuk üniversitesi - meryan pdr
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
R SİZ
Gönderilenler: 1383
Bölüm: psikolojik danışma ve rehberlik
Takım: galatasaray
  Alıntı meryan pdr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21/Kasim/2007 Saat 22:48
A rh+ pozitif tel numari veremem ama yönetiv,cilerden muay ulasmaniz yeterli onun msn açik zaten:))

Misafir
Selçuk üniversitesi - Misafir
Misafir
Misafir
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21/Kasim/2007 Saat 01:27
A RH (+) BU ARADA:)  AMA TELEFON OLAYLARI FALAN BANA TERS:) 
Bu kullanıcı gerçek bir kullanıcı değildir. Forumdan üyeliği silinenlerin mesajları misafir kullanıcısı üzerine geçer.
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - Forumselçuk Kan Bankası Sayfa  <1 3456>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Ramazan Bayramınız kutlu olsun (bayram mesajları)efe_kentliBugün * 09:291886143Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Avatar (Comedy Show Parodisi)Ali G.Bugün * 09:15232Videolar
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın i don't like you mummyDisTurbedBugün * 09:06151English
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Mutlu olmak için ne kadar para lazım?DisTurbedBugün * 09:05131Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın KonyasporDisTurbedBugün * 08:576369128Futbol
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Guti: Dört saatte bir ezan sesi varDisTurbedBugün * 08:53261Futbol
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın rock-metal Video KliplerDisTurbedBugün * 08:5170262Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sınav yükü ÖSYM'nin üzerinden alınıyorRuzgar_GuluBugün * 06:11130Haberler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ideal öğrenci yurtlarısoldier832Bugün * 05:4810393171Konyadaki Selçuk Üniversitesi Kız Erek Öğrenci Yurtları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üçüncü Tekil Şahısa Bir Not YazwilmaBugün * 05:31141991140Oyunlar ve Forum oyunları

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version Private Edition
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.
program oyun arşivi nedir nasıl yapılır selçuk oyun siteleri Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru
İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan forumselcuk.com sitesinde TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
forumselcuk.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler infoforumselcuk.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili işlem yapılacak ve size dönüş yapılacaktır.