Forum Ana Sayfa Forum Ana Sayfa > Selçuk Üniversitesi > Yüksek Okullar ve Meslek Yüksek Okulları
Son 25  Tema Seç   Aktif Konular Aktif Konular Aktif Kullanıcılar
  Oyun   İletişim / Reklam   Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Akören Ali Rıza Ercan MYO - 2010

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 76777879>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konuyu paylaş Paylaş  Konu Arama Konu Arama  Konu seçenekleri Konu seçenekleri

mako
Selçuk üniversitesi - mako
Yeni Üye
Yeni Üye
Gönderilenler: 4
Uyarı:0/10
  Alıntı mako Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Akören Ali Rıza Ercan MYO
    Gönderim Zamanı: 28/Haziran/2008 Saat 11:00

Akören Ali Rıza Ercan MYOAkören Ali Rıza Ercan MYOAkören Ali Rıza Ercan MYOAkören Ali Rıza Ercan MYOAkören Ali Rıza Ercan MYOAkören Ali Rıza Ercan MYO EMEL,ILKNUR,EMINE,HILAL,SEYME,NEBAHAT,SANIBE,SENEM,REMZIYE,NIMET,KÜÇÜK EMINE DIYER TÜM ARKADASLARIM HEPINIZI ÇOK SEVIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ABDULLEYTI UNUTMAYIN

mako
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı mako Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Haziran/2008 Saat 10:56

MERSINLI PINARA SLM  SENINLE GÖRÜSMEK DILEGIYLE

mako
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı mako Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Haziran/2008 Saat 10:54

BEN MUHADEBE 2-B 2008 MEZUNUYUM BÜTÜN ARKADASLARIMI ÇOK ÖZLEDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HEPSINI ÇOK SEVIYORUM ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSIN MAKO

tekkursun
Selçuk üniversitesi - tekkursun
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi YÜKSEKOKULLAR
Gönderilenler: 1
  Alıntı tekkursun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22/Haziran/2008 Saat 16:34
Akören özlencek bi yer degil.Özlenenler arkadaslar, dostlar,oradaki anilar.....Akören Ali Rıza Ercan MYO 

MH2CPınar
Selçuk üniversitesi - MH2CPınar
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Akören Meslek Yüksekokulu
Gönderilenler: 20
Bölüm: MUHASEBE
Memleket: MERSİN
Takım: GALATASARAY
  Alıntı MH2CPınar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Haziran/2008 Saat 23:52
2008 Akören myo MH2C mezunuyum tanidik tanimadik herkesle görüsmek istiyorum...

mako
Yeni Üye
Yeni Üye
  Alıntı mako Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20/Haziran/2008 Saat 23:17
2008 MEZUNUYUM SIMDIDEN ÇOK ÖZLEDIM KÜÇÜK AMA INSANLARA ÇOK SEY ÖGRETIYOR.ARKADASLARIMI ÇOK ÖZLEYECEGIM ALLAH HERKESE IYI ORTAMLARDA BULUNMAYI NASIP ETSIN.AE OLUN

böğürtlen
Selçuk üniversitesi - böğürtlen
Forum Tiryakisi
Forum Tiryakisi
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi
Gönderilenler: 1217
Memleket: Konya
  Alıntı böğürtlen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17/Kasim/2007 Saat 15:57
vay bee köyümü ne kadar çok seven varmis böyle
Selcuk

Maqro
Selçuk üniversitesi - Maqro
Yeni Üye
Yeni Üye
Gönderilenler: 1
  Alıntı Maqro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17/Kasim/2007 Saat 15:54

Ana Gibi Yar Akören Gibi Diyar Bulunmaz. Kiymetini Bilin Sizin Yerinizde Olmak Isteyen O Kadar Ögrenci Var.

Obulut81
Selçuk üniversitesi - Obulut81
Yeni Üye
Yeni Üye
Selçuk Üniversitesi Mezun
Gönderilenler: 2
Bölüm: İşletmecilik
  Alıntı Obulut81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12/Eylül/2007 Saat 14:44
Köye benziyor ufak yer ama yasadikça dostluk kurdukça güzellesir orasi 2004 mezunuyum özlemem saniyordum ama özledim iste. En çok zaten arkadas ortami özleniyor.

Yurtlara gelince çogu özel zaten bence ilk bi iki ay yurtta kalin sonra belli bir ortaminiz olur ev tutarsiniz ev tutmak isteyenler biraz hizli davransinlar orda ev tutulacak en güzel perçin kent bence bos evleri önceden kaptiniz kaptiniz kapamadiniz yururda veya sehir içine talim..

Basarilar dilerim.

mette
Selçuk üniversitesi - mette
Yeni Üye
Yeni Üye
Gönderilenler: 3
  Alıntı mette Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08/Eylül/2007 Saat 14:38
arkadaslar köy möy yasiycak olan biziz sarayda yapariz gerekirse okuycak olanlar demi millet okulu gördüm fenada sayilmaz pansiyonda tuttuk hayilisi olsunAkören Ali Rıza Ercan MYO
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz  Yazdır - Akören Ali Rıza Ercan MYO Sayfa  <1 76777879>
Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Avatar (Comedy Show Parodisi)DisTurbedBugün * 09:35333Videolar
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ideal öğrenci yurtlarıdruidBugün * 09:3310395172Konyadaki Selçuk Üniversitesi Kız Erek Öğrenci Yurtları
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın referandum sonucu tahminDisTurbedBugün * 09:322577167Anketler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Ramazan Bayramınız kutlu olsun (bayram mesajları)efe_kentliBugün * 09:291895143Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın i don't like you mummyDisTurbedBugün * 09:06221English
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Mutlu olmak için ne kadar para lazım?DisTurbedBugün * 09:05221Serbest Kürsü
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın KonyasporDisTurbedBugün * 08:576369128Futbol
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Guti: Dört saatte bir ezan sesi varDisTurbedBugün * 08:53261Futbol
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın rock-metal Video KliplerDisTurbedBugün * 08:5170262Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Sınav yükü ÖSYM'nin üzerinden alınıyorRuzgar_GuluBugün * 06:11130Haberler

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version Private Edition
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.
program oyun arşivi nedir nasıl yapılır selçuk oyun siteleri Notebook Pil Notebook Servis Fimo hamuru
İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan forumselcuk.com sitesinde TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.
forumselcuk.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler infoforumselcuk.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili işlem yapılacak ve size dönüş yapılacaktır.