|
|
|
Ankara 06 - 2010 |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 29> |
| Yazar | |
![]()
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönderilenler: 15 Puan : 0 Uyarı:0/10 Kan Grubu: B - |
Alıntı Cevapla
Konu: Ankara 06Gönderim Zamanı: 07/Eylül/2009 Saat 21:07 |
|
sahininde adini degistirsinler bence,ankarayla bagdastirsinlar artik :D sincan degilse bile sentepe civarlarida olabilir =) ama ankaranin insanida bi ayri güzel oluyor hani.. |
|
|
Bekle beni beklemediğin her yerde.. >>Rıd1<<
|
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakült Gönderilenler: 1156 Puan : 27 Uyarı:1/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07/Eylül/2009 Saat 21:01
|
|
araba faca sahin birde kayik tipi sivri burun ayakkabi giyiyosa ise kesin ankara sincanlidir :D
|
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Gönderilenler: 15 Puan : 0 Uyarı:0/10 Kan Grubu: B - |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07/Eylül/2009 Saat 20:55
|
|
kaza gaz dedigimz arada oluoda digeri olmadi =) o da K den sora gelen kalin ünlülerden kaynaklanio,açiklamasida bu :D
|
|
|
Bekle beni beklemediğin her yerde.. >>Rıd1<<
|
|
![]()
Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Gönderilenler: 480 Puan : 23 Uyarı:0/10 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07/Eylül/2009 Saat 20:46
|
|
kaza gaz gaza kaz diyorsan sende bir Ankaralisindirr.
![]() |
|
![]()
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07/Eylül/2009 Saat 20:41
|
|
sokaklarin denize çikmasa da,seviyorum seni Ankara..
Gezdim gördüm Türkiyemde çok kara,yine de sen gibisi yok be Ankara =)
Öncelikle An(G)arali hemsehrilerime ve tüm herkese selamlar..
|
|
Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gönderilenler: 47 Puan : 0 Uyarı:0/10 Bölüm: harita mhnd. Memleket: ankara Kan Grubu: 0 rh (+) Takım: galatasaray |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06/Eylül/2009 Saat 21:18
|
|
bnde ankarlym çok sükür :)
|
|
![]()
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gönderilenler: 247 Puan : 4 Uyarı:0/10 Bölüm: İktisat Memleket: Ankara Kan Grubu: A+ Takım: Beşik'ten Gelen Aşk... |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28/Agustos/2009 Saat 01:14
|
|
:D söylediklerinin yarisini yapma imkâni bulmustum, kalan yarisini da en kisa zamanda uygulicam :):)
|
|
|
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül râzı değil..."
|
|
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 3134 Puan : 308 Uyarı:2/10 Memleket: Konya |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Agustos/2009 Saat 22:50
|
|
Dediklerini yapamadim mogan gölü'ne hiç gitmedim :) sana ufak tavsiyelerde bulunabilirim konya'yla ilgili. Meram seyir tepesi'nde çay iç sac böregi ye, sonra Mevlana müzesini ziyaret et, sonra Alaaddin tepesinde çekirdek ye kola iç, Beyoglu'nda kokoreç ye, Konya Lezzet'te dürüm ye, Lale'de et döner ye, Havzan'da etliekmek ye, Haci sükrü'de firin kebabi ye (benim tavsiyeler yine yemek üzerine dönmeye basladi :) neyse iste bunlari yap)
|
|
|
mükemmel olamazsın
mükemmeli bulamazsın |
|
![]()
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gönderilenler: 247 Puan : 4 Uyarı:0/10 Bölüm: İktisat Memleket: Ankara Kan Grubu: A+ Takım: Beşik'ten Gelen Aşk... |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Agustos/2009 Saat 22:38
|
|
Özellikle bu mevsimde Göksu Parki'na ya da Mogan Gölü'ne gitmeli... Göksu'daki yarim adada, ya da gölün kenarindaki salincakli kafelerden birinde kahvalti yapmali...
Tesekkür ederim, insallah :)
|
|
|
"Söylesem tesiri yok, sussam gönül râzı değil..."
|
|
Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Gönderilenler: 3134 Puan : 308 Uyarı:2/10 Memleket: Konya |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16/Agustos/2009 Saat 22:36
|
|
Öyle ya her ne kadar çok kötü günler geçirsem de özellikle beytepe'yi, keçiören estergon kalesini, kisin aksamlari kizilay'da yürümeyi, botanik parkinda kahvalti yapmayi, özlüyorum. Insallah siz de konya'da güzel günler geçirirsiniz
|
|
|
mükemmel olamazsın
mükemmeli bulamazsın |
|
Yanıt Yaz
Yazdır - Ankara 06
|
Sayfa <1234 29> |
| Foruma En Son Mesaj Yazılan Konular - Yorum yazılan son 100 konu | |||||
| Konu |
Yazan |
Tarih ve Saat |
Okunma |
Cevap |
Forum Kategorisi |
Avatar (Comedy Show Parodisi) | Ali G. | Bugün * 09:15 | 22 | 2 | Videolar |
i don't like you mummy | DisTurbed | Bugün * 09:06 | 14 | 1 | English |
Mutlu olmak için ne kadar para lazım? | DisTurbed | Bugün * 09:05 | 12 | 1 | Serbest Kürsü |
Konyaspor | DisTurbed | Bugün * 08:57 | 6368 | 128 | Futbol |
Guti: Dört saatte bir ezan sesi var | DisTurbed | Bugün * 08:53 | 25 | 1 | Futbol |
Ramazan Bayramınız kutlu olsun (bayram mesajları) | DisTurbed | Bugün * 08:52 | 18785 | 42 | Serbest Kürsü |
rock-metal Video Klipler | DisTurbed | Bugün * 08:51 | 702 | 62 | Müzik Dünyası ve Şarkı sözleri |
Sınav yükü ÖSYM'nin üzerinden alınıyor | Ruzgar_Gulu | Bugün * 06:11 | 13 | 0 | Haberler |
ideal öğrenci yurtları | soldier832 | Bugün * 05:48 | 10392 | 171 | Konyadaki Selçuk Üniversitesi Kız Erek Öğrenci Yurtları |
Üçüncü Tekil Şahısa Bir Not Yaz | wilma | Bugün * 05:31 | 14199 | 1140 | Oyunlar ve Forum oyunları |
forumselcuk.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili işlem yapılacak ve size dönüş yapılacaktır.